ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το τετράπτυχο του Πρίφτη για το “διπλό” στην Κηφισιά!

Το παιχνίδι με την Κηφισιά είναι εξ ορισμού δύσκολο, ίσως γίνεται δυσκολότερο γιατί ο Άρης ενδεχομένως να είναι εκτός ρυθμού μετά από αγωνιστική απραξία δύο βδομάδων, όμως δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Πρίφτης ζήτησε ενέργεια στην άμυνα και έλεγχο των ριμπάουντ και των λαθών…

Ο τεχνικός του Άρη με γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε: «Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, για πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής σεζόν, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στην Κηφισιά. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και είναι οργανωμένη και με στόχο στην επίθεση. Διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της, λύσεις σε όλες τις θέσεις και έχει ενισχυθεί σημαντικά στη διάρκεια της σεζόν, κάτι που απεικονίζεται και στην πορεία της στον δεύτερο γύρο».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του σχολίασε: «Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να έχουμε ρυθμό, ο οποίος είναι εύλογο να χάνεται μετά από 15μερο κενό, να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Όπως στα περισσότερα παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας, η μάχη των ριμπάουντ, τα λάθη και το μακρινό σουτ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την έκβαση του αγώνα».

 

To Top