ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πελεκάνος φωνάζει παρών! Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, πλήρης ο Άρης κόντρα στη Κηφισιά!

Ο Μιχάλης Πελεκάνος θέτει εαυτόν στην υπηρεσία του Αυτοκράτορα! Προπονήθηκε και σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και παρότι δεν είναι 100% έτοιμος, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την Κηφισιά!

Το PRESSARIS σας είχε ενημερώσει νωρίτερα για τις πολλές πιθανότητες να παίξει ο έμπειρος φόργουορντ αύριο και έτσι θα συμβεί! Η ΚΑΕ ενημέρωσε: “Ο Άρης ολοκλήρωσε με μία μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (Σάββατο 12/03, 16:15, NS2 HD, Λεπτό προς Λεπτό), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπου θα προσπαθήσει να πάρει την 8η συνεχόμενη (και 17η συνολικά) νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος έβγαλε και σήμερα ένα μέρος της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας μας, η οποία αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα. Πριν από την προπόνηση, έγινε ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Slaven Cupkovic, Δημήτρης Φλιώνης, Okaro White, Dominic Waters, Θόδωρος Ζάρας, Jamelle Hagins, Jake Cohen, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ και Jerel McNeal”.

To Top