ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κουκουλιάς: “Στόχος μας να αυξήσουμε τους αιμοδότες”

Ο Νίκος Κουκουλιάς αναφέρθηκε στην τέταρτη αιμοδοσία της ΚΑΕ Άρης και τον στόχο της αύξησης των αιμοδοτών ώστε να διευρυνθεί και η τράπεζα αίματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο γιατρός της ομάδας μπάσκετ του Άρη φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92,8 και την εκπομπή “Αθλητικό X-Press”. Οι δηλώσεις του:

Για την αιμοδοσία: “Ισχύει ο θεσμός όπως το είπατε. Όσο προχωράμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια αυτό γίνεται θεσμός. Είναι μία συνεχής προσφορά του Συλλόγου μας στην κοινωνία”.

Για την ανταπόκριση του κόσμου: “Πάντα όταν ξεκινάει μια δουλειά στην αρχή υπάρχει ο ενθουσιασμός, μετά υπάρχει μια καμπή και μετά έρχεται η σταθερότητα. Εμείς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση της σταθερότητας. Θέλουμε να το βάλουμε στη συνείδηση του κόσμο. Αυτό θέλει δουλειά και ενημέρωση όπως κάνετε και εσείς κάθε φορά με την αιμοδοσία. Κάποιοι μπορούν να προσφέρουν και κάποιοι όχι. Θέλουμε να αυξήσουμε τους αιμοδότες και η δεξαμενή να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη”.

Για την τράπεζα αίματος: “Μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς ενήλικες. Εάν κάποιος παίρνει ένα φάρμακο πρέπει να το διακόψει 5 μέρες πριν. Ένας σύλλογος πρέπει να καλύψει ανάγκες πρώτα για την οικογένεια του Άρη αλλά προφανώς όχι μόνο εκεί. Πάει σε όλη την κοινωνία και σε όποιον έχει ανάγκη. Προσφέρουμε σε όλη την κοινωνία. Ακόμη και αν έρθει κάποιος να δώσει που δεν ανήκει στην ομάδα μας είναι καλοδεχούμενος”.

Για την στήριξη: “Έχουμε την απόλυτη στήριξη του κ. Γουλιέλμου και όλης της ομάδας. Κοιτάμε όλοι τον ίδιο στόχο. Η αιμοδοσία θα γίνει την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο. Είναι ωραία διαδικασία γιατί μπαίνεις στο Αλεξάνδρειο, βλέπεις τα στελέχη έχεις και μια επαφή και είναι το κλίμα ωραίο. Δεν είναι σε ένα νοσοκομείο, σε μια ψυχρή αίθουσα”.

Για την ώρα της αιμοδοσίας: “Θα ξεκινήσουμε από τις 9 το πρωί και θα τελειώσουμε στις 12.30. Στις 13.00 ξεκινάει η ομάδα μπάσκετ με τα αμαξίδια”.

Για τους τραυματισμούς της ομάδας φέτος: “Δεν έχω περισσότερη δουλειά από άλλες χρονιές φέτος. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο και σε όλες τις ομάδες ισχύει το ίδιο. Σε μια αγωνιστική περίοδο αυτό είναι η καθημερινότητα. Έχουμε περάσει και πιο δύσκολες χρονιές, βέβαια είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν”.

Για Μποχωρίδη και Μπελ: “Ακόμη και με τον ΠΑΟΚ έπαιξαν, άρα δεν μπορώ να πω ότι δεν θα παίξουν με την ΑΕΚ. Θα περάσουν και 2 εβδομάδες μέχρι το ματς οπότε θα έχουν χρόνο”.

To Top