Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για παίκτη που είναι ζωντανός!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε ξανά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αφού παίκτες κράτησαν ενός λεπτού σιγή για παίκτη ο οποίος τελικά είναι ζωντανός.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής κατάγεται από την Ισπανία και το όνομά του είναι Φερνάντο Νούνο λα Φουέντε. Η ομάδα του γνωστοποιούσε ότι ο Νούνο βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, πράγμα που αποδείχθηκε αναληθές.

Ο ποδοσφαιριστής ζει και όπως αποδείχθηκε η ομάδα του δεν ήταν ενημερωμένη σωστά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ιρλανδία και μέχρι μέχρι η αλήθεια να βγει στη φόρα, άπαντες είχαν θρηνήσει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας στο οποίο συμμετέχει η Μπάλιμπρακ (η ομάδα του) τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής, ενώ το δικό της ματς με τον Άρκλοου Τάουν αναβλήθηκε λόγω του γεγονότος.

Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε τη συγγνώμη της ομάδας του, ωστόσο είναι ευνόητο ότι η γκάφα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, δεδομένου ότι πρόκειται για κάτι πρωτοφανές.

Η διαλεύκανση της υπόθεσης ξεκίνησε όταν η ομάδα ειδοποιήθηκε πως η σωρός του ποδοσφαιριστή μεταφέρθηκε στην Ισπανία, πράγμα το οποίο φυσικά δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα νοσοκομείο.

Στην ενημέρωσή της σχετικά με τον άνθρωπο της ομάδας ο οποίος μετέφερε το ψευδώς το περιστατικό, η ιρλανδική ομάδα ανέφερε πως «αυτό το θλιβερό και απαράδεκτο λάθος ήταν εντελώς εκτός χαρακτήρα και έγινε από ένα άτομο το οποίο βιώνει μερικές προσωπικές δυσκολίες, άγνωστες για περισσότερα μέλη του συλλόγου. Η ομάδα θα συνεχίσει να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια σε όλους και να προσφέρει υποστήριξη που ίσως χρειάζεται αυτή τη στιγμή.

Αυτό το άτομο προηγουμένως συνείσφερε σημαντικά στην πρώτη ομάδα και στην ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα στο Δουβλίνο για δεκαετίες.

Σε αυτό το σημείο μπορούμε μόνο να προσφέρουμε τις ειλικρινείς απολογίες μας στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, την αντίπαλό μας και τις ομάδες και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που επικοινώνησαν μαζί μας για να μας δείξουν την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες».

Ο υπεύθυνος της LSL δήλωσε με δυσπιστία πως«ειλικρινά δεν γνωρίζουμε γιατί το έκαναν. Μοιάζει λίγο παρατραβηγμένο να κάνεις κάτι τέτοιο για να πάρει αναβολή ένα παιχνίδι. Αντιδράσαμε καλοπροαίρετα. Είχαμε ενός λεπτού σιγή το Σαββατοκύριακο για το νεαρό. Είναι απίστευτα γελοίο».

To Top