Κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ στο Παλέ πριν από τον αγώνα με το Περιστέρι

Κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ Άρης θα διατίθενται στο Παλέ πριν από τον αγώνα με το Περιστέρι, όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι θα διαθέτει κουπόνια για την ενίσχυση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ πριν από τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με το Περιστέρι (Κυριακή 24/11, 17:00).

Έξω από το «Nick Galis Hall» και συγκεκριμένα στο χώρο του κυλικείου του Αλεξανδρείου Μελάθρου και στην κεντρική είσοδο του γηπέδου, θα υπάρχουν δύο σταντ όπου θα διατίθενται από τον Α.Σ. κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ. Υπενθυμίζουμε ότι τα κουπόνια κοστίζουν 5 ευρώ έκαστο τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των άμεσων αναγκών της ομάδας μπάσκετ.

Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να αγοράσουν κουπόνια, όπως και τα εισιτήρια διαρκείας που παρέλαβε ο Ερασιτέχνης από την ΚΑΕ, και την Παρασκευή (22/11) από τα γραφεία του Α.Σ. στην οδό Αλκμήνης, από τις 09:30 έως τις 15:30, ενώ παραμένει ανοιχτός ο λογαριασμός που άνοιξε για τον ίδιο σκοπό στη viva (https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/)».

To Top