ΜΠΑΣΚΕΤ

Λύθηκε το μπαν! Άναψε το πράσινο φως η FIBA για Φιτζπάτρικ

Λύθηκε το μπαν του Γουίβερ! Άναψε το πράσινο φως η FIBA για να εκδοθεί δελτίο στον Τορλίν Φιτζπάτρικ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Πριν από λίγο η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε την ΚΑΕ Άρης, ότι όλα τα έγγραφα που κατέθεσε η κιτρινόμαυρη ομάδα, με τα οποία ενημερώνουν για την πληρωμή του Κάιλ Γουίβερ και για το ότι πρέπει άμεσα να προχωρήσει η διαδικασία άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών, είναι σωστά.

Η FIBA στην έγγραφη ενημέρωσή της προς τους κιτρινόμαυρους αναφέρει την απόφαση για την άρση του ban, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για ολοκληρωθεί και το τελικό στάδιο έκδοσης δελτίου του Φιτζπάτρικ, μετά από τις ενέργειες που κάνουν η ΕΟΚ και η γαλλική ομοσπονδία για να σταλεί το  το λέτερ οφ κλίαρενς του παίκτη. Όλα όμως θα εξαρτηθούν και από την ταχύτητα… δράσης των ανθρώπων της FIBA, αλλά και εκείνων σε Ελληνική και γαλλική ομοσπονδία, προκειμένου να γνωρίζει ο Σούλης Μαρκόπουλος, εάν θα μπορεί να υπολογίζει σε έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής πέρασε χθες στην Αθήνα αντιντόπινγκ κοντρόλ, πριν πετάξει για την Θεσσαλονίκη, “κερδίζοντας” ένα σημαντικό στάδιο στην όλη διαδικασία.

To Top