ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κουρμπανάς: “Να είμαστε έτοιμοι με Άρη, δεν υπάρχουν ακόμη φαβορί για την άνοδο”

O Νίκος Κουρμπανάς δηλώνει ότι «είναι εκτός πραγματικότητας όσοι χρίζουν φαβορί για την άνοδο από τώρα». 

Παράλληλα, ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, πρώτος αντίπαλος του Άρη σε επίσημο παιχνίδι, επισημαίνει ότι το ζητούμενο για τη δική του ομάδα είναι να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα.

Τι συμπεράσματα έβγαλε όμως από το τελευταίο φιλικό (νίκη 4-0) με τον ΑΟ Ζευγολατιού; Διαβάστε τι είπε στο FL News:

«Είχαμε και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις να τα διορθώσουμε και να είμαστε έτοιμοι στο ματς κυπέλλου με τον Αρη. Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μέχρι τώρα. Εχουμε μία καινούργια ομάδα η οποία θα προσπαθήσει μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που χρήζουν βελτίωσης. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Και βέβαια η προσπάθεια για βελτίωση δεν σταματάει ποτέ. Το ζητούμενο για εμάς είναι η ομάδα να βρει τη χημεία της, την αγωνιστική της ταυτότητα”.

Πρόσθεσε δε ότι «πάντα με ενδιέφερε το αποτέλεσμα και στα φιλικά παιχνίδια. Δίνει ψυχολογία, δίνει πολλά».

Από κει και πέρα, ερωτηθείς για το στόχο της ομάδας ο Νίκος Κουρμπανάς υπογράμμισε ότι: «Είναι πολύ νωρίς να θέσουμε στόχο. Δεν έχει ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα. Όποιος χρίζει φαβορί από τώρα κάνει ένα μεγάλο λάθος. Ειναι εκτός πραγματικότητας. Χαρακτηριστικο παράδειγμα η περσινή σεζόν. Αλλοι ήταν τα φαβορί άλλοι κέρδισαν την άνοδο. Κανείς δεν ξέρει πώς θα παρουσιαστεί μια ομαδα στον αγωνιστικο χωρο στα επίσημα παιχνίδια».

To Top