ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ασφάλιση άμεσα, αλλιώς δεν γίνεται σέντρα…”

Σε δύο ημέρες ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων της Β’ Εθνικής στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου και ο ΠΣΑΠ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως δεν είναι διατεθειμένος να επιτρέψει στα ανασφάλιστα μέλη του να συμμετάσχουν.

Έτσι, η διοργανώτρια αρχή με επείγουσα επιστολή της στις ΠΑΕ τις κάλεσε να απαντήσουν ως τη Δευτέρα (18/09) αν θα ασφαλίσουν τους παίκτες τους, είτε σε εταιρεία επιλογής τους, είτε στην Ευρωπαϊκή Πίστη; Διαφορετικά; Δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή τους στους αγώνες Κυπέλλου.

Το κόστος της ασφάλισης για κάθε ποδοσφαιριστή είναι της τάξης των 120 ευρώ για κάθε μήνα… Στο επείγον έγγραφο της λίγκας, λοιπόν, αναφέρεται:

«Ως τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 καλούνται να απαντήσουν όσες ΠΑΕ ενδιαφέρονται να ασφαλιστούν αυτοβούλως να αποστείλουν βεβαίωση ομαδικής ασφάλισης και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Όσες επιθυμούν να ασφαλιστούν μέσω Ευρωπαϊκής Πίστης να καταθέσουν τα χρήματα που αντιστοιχούν για την ασφάλεια, αλλιώς δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή τους στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος»!

To Top