Κουρτινάιτις: “Ομάδα με καλούς ξένους ο Άρης”

Ομάδα με καλούς ξένους παίκτες χαρακτήρισε τον Άρη ο Ρίμας Κουρτινάιτις, σε συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο σάιτ της Κίμκι. Ο Λιθουανός τεχνικός έκανε ένα σχόλιο για τον όμιλο της ομάδας του στο Γιούροκαπ και υποστήριξε ότι στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου και το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα.

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις ρωτήθηκε για τον όμιλο στη δεύτερη φάση του Γιούροκαπ και υπογράμμισε πως “τον Άρη τον είδα δύο φορές, είναι ομάδα με καλούς ξένους. Η Βιλερμπάν είναι μια δυνατή ομάδα. Δεν ξέρω την Ντόνετσκ, αλλά σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει αδύναμος αντίπαλος. Θέλω να επισημάνω ότι όσο δυνατός κι αν είναι ο αντίπαλός μας, η προσήλωση των παικτών μας να αποδώσουν στο μέγιστο, όπως έκαναν με την Σπαρτάκ και την ΤΣΣΚΑ, είναι αυτό που θα παίξει ρόλο. Θέλουμε να πάμε στον επόμενο γύρο χωρίς να χάσουμε.

Ρωτήθηκε για την μέχρι τώρα πορεία της Κίμκι και απάντησε πως “η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, γιατί χάσαμε στα προκριματικά της Ευρωλίγκας (από τη Νίμπουρκ), αλλά αυτό έγινε για αντικειμενικούς λόγους. Είχε μαζευτεί η ομάδα λίγες μέρες πριν. Έχουμε παίξει 22 αγώνες και έχουμε 20 νίκες, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Το σημαντικό κομμάτι της χρονιάς είναι μπροστά μας και μετά τις διακοπές έχουμε μια σειρά πολύ σημαντικών εκτός έδρας αγώνων”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top