Μοίρασαν χαρά, με τη συνδρομή Νέτο, Γιαννίτση

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά η Λέσχη Φίλων Άρη. Εκπρόσωποι του Φορέα βρέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής, στο Κιλκίς, όπου και παρέδωσαν την πρώτη δόση των πραγμάτων που μάζευαν το τελευταίο διάστημα, με σκοπό να μοιρασθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

 Το παρών, πέρα από τους ανθρώπους της Λέσχης, έδωσαν και δύο παίκτες του ποδοσφαιρικού Άρη, οι Μιχάλης Γιαννίτσης και Ντάρσι Νέτο.

Να σημειωθεί ότι η Λέσχη στη συνέχεια θα επισκεφτεί και άλλες ενορίες, όπου θα παραδώσει τα αγαθά, τα οποία έχει συγκεντρώσει.

Γρανούζης: «Δείξαμε το κοινωνικό πρόσωπο του Άρη»

Ο Γιάννης Γρανούζης, πρόεδρος της Λέσχης μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου τόνισε από την πλευρά του:

«Η Λέσχη φίλων Άρη είναι πιστή σε αυτά που εξαγγείλει. Σήμερα επισκεφτήκαμε τη Μητρόπολη Πολυανής που παράγει σημαντικό κοινωνικό έργο. Η κοινωνία των αρειανών στο Κιλκίς είναι μεγάλη. Όλοι ήρθαν και βοήθησαν, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Θέλουμε να ευχηθούμε στο Μητροπολίτη καλή δύναμη στο έργο του και όποτε χρειαστεί βοήθεια από την κοινωνία των αρειανών στο Κιλκίς, αυτή θα είναι κοντά του».

Ο Μητροπολίτης Εμμανουήλ ευχαρίστησε μέσω του «ΑΡΗΣ FM 92,8» τη Λέσχη, λέγοντας μεταξύ άλλων: 

«Αυτή η ευαισθησία δείχνει ότι συμμετέχετε στην ανθρώπινη αγωνία, τις δυσκολίες και τον πόνο, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Αυτά τα πολύτιμα αγαθά θα τα δώσουμε σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Η μητρόπολη κάθε χρόνο προσπαθεί να βοηθήσει όσους μπορεί.

Εύχομαι στην οικογένεια του Άρη καλή χρονιά και μόνο επιτυχίες».

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top