Κουτσιανικούλης: “Άδικο για τον ΟΦΗ εάν δεν γίνονταν τα πλέι οφ”

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησε για τον φετινό ΟΦΗ και την συμμετοχή στα πλέι οφ.

Aναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2:

Για το πρωτάθλημα της Football League: “Δεν είναι πλέον εφικτό να παίξουμε. Εδώ καθόμαστε έναν μήνα, μετά ξεκινάς προετοιμασία και σκέφτεσαι πως θα παρουσιαστείς. Άλλα δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, στην Ελλάδα βρισκόμαστε”.

Για την διεξαγωγή των πλέι οφ: “Αν δεν γινόταν, θα ήταν λίγο άδικο για κάποιες ομάδες όπως ο ΟΦΗ που το άξιζαν. Ήταν ο πόθος του να μπει στα πλέι οφ και από την στιγμή που έγιναν, είναι ευκαιρία για τον ΟΦΗ να δείξει για ακόμα μια φορά τον πραγματικό εαυτό του. Απέδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες”.

Για την πορεία του φετινού ΟΦΗ: “Διατηρήθηκε ο βασικός κορμός, ήρθαν καλοί παίκτες και έγιναν μελετημένες κινήσεις και αυτό ήταν ο παράγοντας που έκανε την διαφορά. Η δουλειά ήταν συνολική, όλα τα παιδιά έπιασαν μεγάλη απόδοση, έβαλαν γκολ – έδωσαν ασίστ και ήταν σημαντικά γρανάζια για την ομάδα. Ο κόρμός έδεσε από την αρχή και είδαμε όλοι τα αποτελέσματα. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πως ο ΟΦΗ θα μπορούσε να μπει στα πλέι οφ από την πρώτη χρονιά όμως έδειξε ότι είχε ικανότητες, από τις πρώτες αγωνιστικές και αφού ήταν στην εξάδα όλη την χρονιά, δίκαια μπήκε”.

Για την εικόνα που παρουσίασε στο γήπεδο: “Όπως είχε πει και ο προπονητής, αν έπαιρνε όλα τα παιχνίδια που έχασε τότε θα πήγαινε για πρωτάθλημα. Έκανε μια λογική “κοιλιά” όπως κάνουν όμως όλες οι ομάδες ωστόσο κατάφερε να παραμείνει ψηλά. Στο τέλος ανέκαμψε και μπήκε στα πλέι οφ”.

Για το τι του λένε οι παίκτες που είναι στον ΟΦΗ: “Με μια λέξη όπως μου τα περιγράφουν, όλα ήταν μαγικά”.

To Top