Κουτσόπουλος: “Να παίξουμε όπως στα πρώτα παιχνίδια”

Ο Λεβαδειακός δεν πρόκειται να κλειστεί στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη. Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος με δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο αριστερός μπακ του Λεβαδειακού τόνισε για το σημερινό παιχνίδι: “Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς. Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην έδρας μας και πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και φτάσαμε να παρουσιάσουμε αυτό το πρόσωπο. Πρέπει να θυμηθούμε τις παλιές καλές μας εμφανίσεις, προκειμένου να σωθούμε το συντομότερο δυνατό. Δε χάθηκε τίποτα επειδή δεν καταφέραμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα”.

Για το αν θα παίξει αμυντικά σήμερα ο Λεβαδειακός: “Όταν παίζεις για να μη δεχθείς γκολ, τότε κάποια στιγμή θα το δεχτείς. Πρέπει να παίξουμε όπως στα πρώτα παιχνίδια. Να κάνουμε αυτό που κάναμε καλά στους προηγούμενους αγώνες”.

Για το τι φταίει για τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα: “Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Πρέπει να βρούμε εμείς οι παίκτες μαζί με τον προπονητή το πρόβλημα και να δείξουμε και πάλι το καλό μας πρόσωπό”.

 

To Top