ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κουφογιάννη: «Να εδραιωθεί ο Άρης εκεί που ανήκει»

Η παραμονή στην Α1 Γυναικών είναι ο βασικός στόχος του Άρη τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως εξήγησε και η Ηρώ Κουφογιάννη.

Και το πρωτάθλημα της Σέριε Α στην Ιταλία είναι εδώ. Τα μεγαθήρια της γειτονικής χώρας παίζουν… μπάλα στο foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τις αναλύσεις από τα ματς της πρεμιέρας και φυσικά τα καλύτερα και ισχυρότερα στατιστικά

Η 29χρονη φόργουορντ/σέντερ, που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά την περσινή παρουσία της στο Λουξεμβούργο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των κιτρινόμαυρων για τη μεταγραφή της, τους στόχους της στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με εκείνα του εξωτερικού.

Αναλυτικά όλα όσα είπε…

-Πέρυσι ήσουν στο εξωτερικό, πώς και αποφάσισες να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να έρθεις στον Άρη;
«Όταν δέχεσαι πρόταση από μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη η αποδοχή της είναι μονόδρομος!».

-Ποιες οι διαφορές, εάν υπάρχουν, στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με το ελληνικό πρωτάθλημα και πώς ήταν η εμπειρία σου στο εξωτερικό;
«Δεν θα είχε να ζηλέψει κάτι το ελληνικό πρωτάθλημα από τα πρωταθλήματα του εξωτερικού εάν η προβολή του ήταν μεγαλύτερη, με ό,τι συνεπάγεται από αυτό».

-Πες μας λίγα λόγια για την «πρώτη» του Άρη…
«Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας κινήθηκε σε ένα ευχάριστο και χαλαρό κλίμα, ήταν μια προσαρμογή μετά τις διακοπές. Σε όλα τα κορίτσια και το τεχνικό επιτελείο υπήρχε διάθεση και όρεξη για δουλειά».

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;
«Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, οπότε πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή και η εδραίωση του Άρη εκεί που ανήκει. Από εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο έρθει είναι καλοδεχούμενο».

-Ποιος είναι ο δικός σου στόχος;
«Προσωπικός στόχος είναι να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

-Τι έχεις να πεις στον κόσμο του Άρη ώστε να έρχεται στο γήπεδο και να σας στηρίζει;
«Ο κόσμος πάντα είναι ο 6ος παίκτης, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον κόσμο του Άρη που είναι συνδεδεμένος με την ιστορία του συλλόγου. Καλώ όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας».

-Μια ευχή για τη νέα χρονιά;
«Αρχικά να έχουμε μια καλή χρονιά, να είμαστε υγιείς χωρίς τραυματισμούς και στη συνεχεία να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας».

To Top