ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κούγιας για Απόλλωνα: «Μία από τις βρωμερότερες ομάδες της Football League!»

Απίστευτες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια που χαρακτήρισε τον Απόλλων Σμύρνης ως μία εκ των «βρωμερότερων ομάδων της Football League».

Ο Αλέξης Κούγιας φρόντισε να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος δήλωσε στον ΟΤΕ TV ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι μία εκ των βρωμερότερων ομάδων της FootballLeague.

«Είναι νίκη-άνοδος. Είχαμε όλες τις ευκαιρίες, δεν τις κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Έγινε το πέναλτι, το διαχειρίστηκε σωστά ο κύριος Τσιώλης με τους παίκτες. Θέλω να κάνω μία παρατήρηση. Μία από τις βρομερότερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος της Football League, δημιουργεί τέτοια πράγματα σε μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι, από την αρχή της περιόδου. Μια ομάδα που κερδίζει πέναλτι, γιατί γλιστράνε οι παίκτες της και πέφτουν κάτω.

Έχουν μαζευτεί μια συμμορία σε αυτή την ομάδα, ο ένας από Χανιά κι ένας από τον ΠΑΟ Ρουφ, την ξέρουμε την αθηναϊκή κοινωνία και την ποδοσφαιρική κοινωνία. Αλίμονο εάν ανέβει ο Απόλλων με τα 50 εισιτήρια στη Super League και δεν ανέβει αυτή η μαγική ομάδα. Την έχει ανάγκη, το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν έχεις 15.000 κόσμο στο γήπεδο, θα υπάρχουν και πέντε ανόητοι. Μη δίνεις δικαιώματα. Αφού βλέπετε υπάρχουν 50 σεκιούριτι, σήμερα ήταν 80 σεκιούριτι.  Όταν μέσα σε 15.000, υπάρχουν πέντε ανόητοι και γυρνά ο κύριος Λεβεντογιάννης και δείχνει τα γεννητικά του όργανα και δεν το συλλαμβάνει κανείς… τους έβριζε συνεχώς και προκαλούσε», υποστήριξε στον ΟΤΕ ΤV, o Αλέξης Κούγιας.

To Top