Κούγιας για Πλατανιά: «Διαλύθηκε το απόλυτο φερέφωνο του ΠΑΟΚ, μία από τις πιο βρώμικες ομάδες-Ίδιο τέλος θα έχουν Λαμία, Βόλος, ΠΑΣ»

Για τη διάλυση του Πλατανιά τοποθετήθηκε ο Αλέξης Κούγιας, που εξαπέλυσε επίθεση και σε Λαμία, Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα.

Με μια μακροσκελή δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΑΕΛ ο ισχυρός άντρας της ομάδας αναφέρθηκε στη διάλυση του Πλατανιά, όπως και στους Λαμία, Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Διάβασα ότι διαλύθηκε μία από τις βρώμικες ομάδες που πέρασε από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο περιβόητος Πλατανιάς.

Έχω πει ότι όποιος με πείραξε στο ποδόσφαιρο εξαφανίσθηκε και έχω προβλέψει ότι το ίδιο θα συμβεί με τις ομάδες και τους ανθρώπους που έκαναν και κάνουν κακό στην ΑΕΛ και σε εμένα προσωπικά.

Αυτό συμβαίνει διαχρονικά και στην ζωή μου και στην δουλειά μου και στο ποδόσφαιρο.

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα και αντιθέτως όλους αυτούς που μου έκαναν κακό στο παρελθόν και προσπαθούν να μου κάνουν κακό και τώρα, όχι μόνο δεν τους πείραξα, αλλά τους έχω ευεργετήσει εδικά μέσα από την επιστήμη μου, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Τι να πρωτοθυμηθώ τους Μητροπουλαίους, τον Γκαγκάτση που ανέβαζε τον Πανθρακικό κάθε χρόνο και μία κατηγορία όσο ο Μάκης σπούδαζε στην Κομοτηνή, τον Αρβανιτίδη της Βέροιας, τον Ραβιόγλου με τον Αγροτικό Αστέρα, την Ηλιούπολη με τους Τσακογιάννη – Γιάννη Παπαδόπουλο που δεν άφηνε την Παναχαϊκή να ανέβει επί 5 χρόνια, την Καλλονή με τον Θεοδωρίδη τότε που μαζί με τον Βουρεξάκη έστηναν την Παναχαϊκή επί δύο χρόνια, τον Θρασύβουλο με τον Δήμαρχο της Χασιάς, τον Ακράτητο με τον άλλο Δήμαρχο που πήγε φυλακή για τα σκουπίδια, την Κέρκυρα του Λιμπάντση και του Γρηγορίου και τον βρώμικο Κασσάνδρα – Ολυμπιακό Βόλου του Μπέου που πτώχευσε δύο φορές.

Όλες αυτές οι βρωμοομάδες μαζί με βρώμικους διαιτητές που όλοι τους αντί να εξαφανισθούν και να πάνε φυλακή έγιναν και διεθνείς και Πρόεδροι και μέλη της ΚΕΔ και έδιωξαν από τα γήπεδα όλους τους Έλληνες φιλάθλους για να τα παίρνουν μόνο και μόνο από τους νεόπλουτους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι κατέστρεψαν το δημοφιλέστερο άθλημα στην Ελλάδα, άλλοτε γιατί αγόρασαν τις ομάδες, άλλοτε για να κάνουν δουλειές με το Δημόσιο και άλλοτε μόνο για να προβληθούν, αφού κοινωνικά και επαγγελματικά μέχρι τότε ήταν ανύπαρκτοι.

Όλους αυτούς οι οποίοι κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο, τόσο εγώ όσο και οι οπαδοί των ιστορικών ομάδων μου τους πληρώσαμε πολύ ακριβά.

Διαλυόταν ο Ηρακλής για να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης, δεν ανέβαινε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Α’ Εθνική και ανέβαιναν ο Θρασύβουλος, ο Πανθρακικός και η Βέροια, δεν ανέβαινε η Παναχαϊκή στην Super League και ανέβαιναν ο Πλατανιάς, η Καλλονή και η Κασσάνδρα Βόλος.

Όλα αυτά συνέβαιναν γιατί υπήρχαν στημένοι διαιτητές και βρωμιάρηδες που διοικούσαν την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, με αποκορύφωμα τον Δούρο, τον Κούτρη και τα κατορθώματα τους.

Όλοι αυτοί εξαφανίσθηκαν και θα εξαφανισθούν και στο μέλλον και όλες αυτές οι ομάδες που ανέβηκαν στην Super League σαν κομήτες και που δυστυχώς – ευτυχώς θα έχουν το ίδιο τέλος.

Το ίδιο τέλος θα έχει και η Λαμία, το ίδιο τέλος θα έχει και η Πύδνα Κίτρους Βόλος, το ίδιο τέλος θα έχει και ο σημερινός ΠΑΣ Γιάννινα και οι παράγοντες τους.

Στην ζωή οι αξιόλογοι άνθρωποι δεν είναι κομήτες, όπως ήταν όλοι αυτοί που ανέφερα παραπάνω και εκείνο που τους χαρακτηρίζει και στο ποδόσφαιρο και στην δουλειά τους είναι η διάρκεια της παρουσίας τους σε κάθε μία κοινωνική εκδήλωση, τους χαρακτηρίζει η προσωπική αξιοπρέπεια και δεν είναι φερέφωνα κανενός.

Ο Πλατανιάς ήταν γεμάτος φερέφωνα και γεμάτος από αγνώμονες ανθρώπους, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια πριν διαλυθεί όταν έγινε το απόλυτο φερέφωνο του ΠΑΟΚ και φέρθηκε με αισχρό τρόπο ακόμη και στους πρώην ευεργέτες του, αυτούς που από το τοπικό των Χανίων παραλίγο να τον έβγαζαν και στην Ευρώπη».

To Top