Χαμός! Μπαίνει πολύ δυνατά για τον Μέσι η Τσέλσι!

Αν και η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προφορική συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι, η Τσέλσι μπήκε γερά στο κόλπο.

Ολα φαίνεται πως έχουν τελειώσει για τον Αργεντινό υπερπαίκτη και την PSG, όμως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη.

Οπως προκύπτει από αξιόπιστες πηγές, οι Μπλε δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα επειδή έδωσαν 115 εκατ. ευρώ για τον Λουκάκου και έχουν μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι για να πάρουν και τον Μέσι.

Παρά το γεγονός ότι ο αριστεροπόδαρος μάγος έχει προφορική συμφωνία με την Παρί, η Τσέλσι τού έχει καταθέσει πολύ συγκεκριμένη πρόταση και το λιγότερο, βρίσκεται στην κούρσα για την απόκτησή του.

Nωρίτερα, άλλο ρεπορτάζ ανέφερε τα εξής:

Μέχρι να τελειώσει -αν τελειώσει- η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως… θα μας βγει η ψυχή!

Και αυτό διότι η άφιξη του Αργεντινού στο Παρίσι -και ενώ οι πρωτευουσιάνοι φέρονται να έχουν νοικιάσει ήδη τον Πύργο του Άιφελ για την παρουσίασή του- παραμένει ένα μυστήριο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανταποκριτή της ”Equipe”, ο Μέσι βρίσκεται ακόμη στη Βαρκελώνη και δεν αναμένεται τη Δευτέρα στο Παρίσι, ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σιρά, ωστόσο, γράφει πως… προσγειώθηκε ήδη στη γαλλική πρωτεύουσα!

Ο ανταποκριτής του γαλλικού Μέσου, Φλοράν Τορσού, γράφει συγκεκριμένα: «Ενώ οι φήμες για την άφιξη του Μέσι στο Παρίσι συνεχίζονται, δεν υπάρχουν νεότερα. Ο Αργεντινός ήταν ακόμη στη Βαρκελώνη το πρωί. Γνωρίζει ότι η Παρί τον περιμένει, αλλά δεν θέλει να βιαστεί για να τακτοποιήσει το μέλλον του, μετά τις τελευταίες έντονες μέρες». Η ”Equipe” συμπληρώνει, δε, ότι ο 34χρονος δεν αναμένεται στη Γαλλία τη Δευτέρα.

To Top