Κούγιας: “Να αρθεί το απόρρητο τηλεπικοινωνιών των Τριτσώνη, Κουρομπίλια”

Ο Αλέξης Κούγιας θα προτείνει στην ΠΑΕ Άρης να κινηθεί δικαστικά και να ζητήσει άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του Τριτσώνη και της Κουρομπίλια!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη στην χθεσινή φαρσοκωμωδία της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ υπογράμμισε με δηλώσεις του πως “στην διάρκεια της διαδικασίας, έβλεπα την σύνθεση της επιτροπής, καθώς ασχολούμαι χρόνια με την δικαιοσύνη, και κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Η σύνθεση ήταν η ίδια που αθώωσε τον Αστέρα Τρίπολης και είχε τιμωρήσει την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου, και ένοιωσα να με ζώνουν τα φίδια. Το θέμα του Άρη ήταν ξεκάθαρο και δεν χωρούσε παρερμηνείες. Όταν με πλησιάσαν οι άνθρωποι του Άρη και πήρα στα χέρια μου τα στοιχεία της υπόθεσης, όπως το φύλλο αγώνα, την έκθεση του παρατηρητή, τις γνωματεύσεις των γιατρών, ήταν σαφές ότι η απόφαση έπρεπε να ήταν μία και μόνο και μόνο ένας υπάλληλος του Αστέρα ή της Κέρκυρας θα έλεγε το αντίθετο. Έπρεπε να θέλει κάποιος να παρανομήσει για να βγάλει τελικά μια τέτοια απόφαση, στην σύνθεση ήταν ένας συνταξιούχος δικαστής και δύο δικηγόροι και πήραν αυτή την απόφαση”.

Ρωτήθηκε πως πρέπει να κινηθεί ο Άρης στη συνέχεια και απάντησε πως “δικαίωμα προσφυγής στο διαιτητικό δεν έχει ο Άρης αλλά πιστεύω και θα το προτείνω στην διοίκηση της ομάδας να κινηθεί στα ποινικά δικαστήρια καθώς υπάρχουν αξιόποινες πράξεις που έχουν τελεστεί. Θα ζητούσα επίσης να αρθεί το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών του διαιτητή και της επόπτριας, να δούμε με ποιους μίλησαν και τι είπαν. Μπορεί να βγάλει λαυράκι ο Άρης από μια τέτοια εξέλιξη. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο και γνωρίζω ότι ο κ. Κλουκίνας που εξέδωσε την πρωτόδικη απόφαση είναι από τους καλύτερους ενώ όπως είδαμε στην δεύτερη απόφαση έγινε και μια προσπάθει να χρυσωθεί κάπως το χάπι για τον Άρη με την μείωση του προστίμου”.

Για τις… άκρες που έχει ο Αστέρας Τρίπολης στην ΕΠΟ, ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως “στην ΕΠΟ είναι πολύ δυνατός τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας λόγω των χρημάτων που είχαν αλλά τώρα δεν έχουν τόσα χρήματα οι ιδιοκτήτες του. Αν μάλιστα έπεφτε πέρυσι στην Β’ Εθνική δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να επανέλθει, θα είχαν αλλάξει τα δεδομένα. Ο κ. Μποροβήλος έχει πολλές και ισχυρές διασυνδέσεις μέσα στην ΕΠΟ” και πρόσθεσε πως “πρέπει να γίνει μηνυτήρια αναφορά και να κριθεί αν μπορούν να αποφασίζουν όπως γουστάρουν. Οι νόμοι είναι συγκεκριμένοι και δεν μπορεί ο καθένας να τους διαβάζει όπως θέλει. Αν μάλιστα στην υπόθεση αυτή υπάρχει εύνοια και για κάποιον τρίτο, τότε υπάρχει και παράβαση καθήκοντος”.

Για την εμπλοκή Γκαγκάτση στην υπόθεση σχολίασε πως “δικηγόρος είναι ο κ. Γκαγκάτσης και εργάζεται, έχει το δικαίωμα φυσικά. Για μένα ερωτηματικά προκύπτουν από το γεγονός ότι έρχεται να δικάσει μια επιτροπή που ουσιαστικά έχει ορίσει ο ίδιος όταν ήταν πρόεδρος της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν οι δικαστές αυτοί που έχουν διοριστεί από τον κ. Γκαγκάτση να απέχουν μόνοι τους ώστε να μην εγείρονται κανενός είδους ερωτηματικά. Είναι όμως βασικά θέμα προσωπικής αξιοπρέπειας και αυτό είναι στην κρίση του καθένα προσωπικά καθώς η απόφαση που βγήκε είναι μεγάλο σκάνδαλο σε νομικό επίπεδο”.

Πηγή: Libero FM

To Top