Κόντης: «Θα πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…»

Την πεποίθηση ότι η χθεσινή απόφαση – σκάνδαλο ήταν επηρεασμένη από τις πιέσεις του ΓΓΑ Πάνου Μπιτσαξή υπογράμμισε ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος αναφερόμενος στο αγωνιστικό τμήμα προανήγγειλε βαρυσήμαντη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε της περιόδου, προκειμένου να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις και «να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»…

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» τόσο για την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, όσο και για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας στη φετινή χρονιά.

Για το αν η χθεσινή απόφαση ήταν «στημένη», σύμφωνα με τα όσα έχει πει και ο Αλέξης Κούγιας: «Εγώ δεν είμαι δικηγόρος οπότε δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, γιατί εκφράζω και την ομάδα. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η απόφαση είναι επηρεασμένη από τον κ. Μπιτσαξή και όποιος θέλει ας με διαψεύσει. Είναι σαν να λέει ότι ‘κύριοι. αν δεν πάρετε αυτή την απόφαση, τότε θα υποστείτε άλλες κυρώσεις’. Είναι πρωτοφανής αυτή η παρέμβαση. Η ΕΠΟ έπρεπε να παρέμβει γιατί επεμβαίνουν στο έργο της και να κάνει ότι έκανε η Σούπερ Λιγκ. Επίσης αυτή η επιτροπή θα πρέπει να αλλάξει. Χθες ήταν σαν να μου έκαναν χάρη που μίλησα».

Για την επιτροπή εφέσεων: «Την στιγμή που άλλαξαν οι εισαγγελείς της ΕΠΟ ήρθε ο καιρός να αλλάξει και αυτή η επιτροπή. Τις πρωτόδικες αποφάσεις της Σούπερ Λιγκ τις έχε αλλάξει όλες. Ο αθλητικός εισαγγελέας ο οποίος δεν έχει ιδέα καν για το τι έγινε πρότεινε να μπει ο Άρης στα εκτεταμένα επεισόδια».

Για την στάση του Αστέρα Τρίπολης και για τον τρόπο που εφαρμόζονται οι κανόνες: «Η αιτία της διακοπής ήταν ότι και καλά τραυματίστηκε η βοηθός σύμφωνα με τον διαιτητή. Οι δικηγόροι της άλλης πλευράς το παραδέχτηκαν ότι δεν τραυματίστηκε αλλά είπαν ότι το παραμικρό αντικείμενο να πέσει θα πρέπει να διακοπεί ο αγώνας. Εγώ αν το δεχτώ αυτό θα έπρεπε να διακοπεί και το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο όποιο έστω και στο 93′ έπεσαν αντικείμενα. Οι κανονισμοί εφαρμόζονται μόνο στον Άρη ή υπέρ του δέοντος στον Άρη. Υπήρξε άλλη στάση σε εμάς. Αν μπορέσουμε θα καταφύγουμε στο διαιτητικό δικαστήριο».

Για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα για την κακή χρονιά που έχουν διανύσει οι «κίτρινοι»: «Θέλω να λέω αλήθειες για να πάει και… κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που δεν μου αρέσει. Θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και θα δώσω όταν τελειώσει το πρωτάθλημα μια πολύ σημαντική συνέντευξη Τύπου όπου θα ειπωθούν πολλά».

To Top