ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κούγιας: “Τίποτα παράνομο με την Μπόζνου, δεν θα γίνει δίκη για την Λαμία”

Η ΠΑΕ Άρης με αναφορά της προς τον πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών πέρασε στην αντεπίθεση για την “θαμμένη” ένσταση της Λαμίας, ενώ έκανε λόγο για βραδυπορία της Πρωτοδίκου Μαρίνας Μπόζνου και ζήτησε να ενεργήσει για την επίλυση της συγκεκριμένης υπόθεσης. 

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σχετικά στο FL News:

«Είμαι 43 χρόνια δικηγόρος και πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω αντιδίκους μου, οι οποίοι αντί να εξηγήσουν στους ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκαν ποιο είναι το νομικό πλαίσιο και γιατί δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτή η δίκη, τους βλέπω τη μία ημέρα να πηγαίνουν στον Άρειο Πάγο χωρίς να ανακοινώνουν ποιον επισκέφτηκαν εκεί και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ενδιαφέρονται να παραπλανώνονται ότι δήθεν υπάρχει κάποια διαδικασία στον Άρειο Πάγο την οποία θα κάνουν αυτοί οι δικηγόροι. Και την οποία επέλεξαν για να κερδίσουν την υπόθεση αυτή οι δικηγόροι.

Σήμερα πληροφορήθηκα ότι έχουμε νέα επιλογή. Την οποία πάλι δεν εξηγούν οι δικηγόροι αυτοί προς τους ανθρώπους που τους έχουν εμπιστευτεί. Η επιλογή αυτή είναι ότι ζητούν από το Τριμελές Συμβούλιο που διοικεί το Πρωτοδικείο Αθηνών στο οποίο υπηρετούν οι πειθαρχικοί δικαστές, ουσιαστικά να τους τιμωρήσουν. Και το ερώτημά μου σε αυτούς τους δικηγόρους είναι: Γιατί να τιμωρήσει το Τριμελές Συμβούλιο που διοικεί το Πρωτοδικείο τους πειθαρχικούς δικαστές που είναι μέλη του; Έκαναν κάτι παράνομο; Το μόνο που έκαναν ήταν να εφαρμόσουν το νόμο μέχρι τώρα.

Και ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ δεν βρήκε καμία παράβαση, ώστε να ασκήσει δίωξη και το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της Football League, το οποίο είναι η πρόεδρος των Πρωτοδικών, κυρία Μπόζνου, μία από τις πλέον επαρκείς δικαστές του Πρωτοδικείου, δεν έχει καμία δυνατότητα να κάνει καμία δίκη χωρίς πειθαρχική δίωξη. Και αυτό, γιατί ο αρμόδιος Εισαγγελέας μελετώντας τα στοιχεία, έθεσε την υπόθεση στο αρχείο.

Εάν το κάνουν, γιατί νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα αποσυντονίσουν την ομάδα της Λαμίας, δικαίωμά τους να το κάνουν. Όμως αυτό δεν είναι μια διαδικαστική πράξη που μπορεί να έχει έννομα αποτελέσματα. Αυτό είναι πολιτική των διοικήσεων των ΠΑΕ που ενδιαφέρονται και των δικηγόρων τους. Εγώ για άλλη μια φορά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει καμία δίκη λόγω αυτών των δύο καταγγελιών του Άρη και του ΟΦΗ. Και αυτό το λέω με προσωπικό νομικό αυτοσεβασμό».

To Top