Κούης, Δράμπης και Τσίλιος μίλησαν στο PRESSARIS για το φιλικό και την ανάγκη στήριξης του σημερινού Άρη!

Παρόντες στο Κλεάνθης Βικελίδης αρκετοί παλαίμαχοι του Άρη, οι οποίοι φόρεσαν την κίτρινη φανέλα και θυμήθηκαν τα παλιά. Τρεις από αυτούς μίλησαν στο PRESSARIS.

Η μεγάλη μορφή των κίτρινων, ο Ντίνος Κούης τόνισε ότι: «Τέτοιοι φιλανθρωπικοί αγώνες έχουν μεγάλη αξία και συμμετέχουν με την μεγάλη θέληση οι παλαίμαχοι. Δίνουμε το παρών όσο δύσκολο και είναι αυτό από πλευράς φυσικής κατάστασης και όχι μόνο. Από κει και πέρα, ο σημερινός Άρης χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθεια όλων για να βρει τον δρόμο του».

Ο Κώστας Τσίλιος, ο οποίος εκτέλεσε και χρέη προπονητής της ομάδας παλαιμάχων του Αρη τόνισε: «Το φιλικό είναι μια πρωτοβουλία των παλαιμάχων του Άρη, άλλωστε ένας από τους σκοπούς που υπάρχουν οι σύλλογοι παλαιμάχων, είναι και αυτά τα φιλικά. Θυμηθήκαμε τα παλιά… Όσον αφορά την πρώτη ομάδα χρειάζεται οργάνωση και αγωνιστική πειθαρχεία από τους παίκτες. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε με το υλικό που υπάρχει για το καλύτερο».

Ο Κώστας Δράμπης είπε από την πλευρά του: «Θυμηθήκαμε παλιές στιγμές. Μαζί περάσαμε πολλές χαρές και πολλές λύπες αντίστοιχα. Σήμερα αγωνίστηκαν παίκτες της δεκαετίας του 70′, του 80′ και του 90′. Είναι δύσκολο να παίζεις ποδόσφαιρο σε τέτοιες ηλικίες, αλλά το πάλεψαν όσοι έπαιξαν. Χρειάζεται στήριξη η σημερινή ομάδα από όλους».

Επιμέλεια: Θανάσης Βασιλειάδης

 

To Top