Οι βετεράνοι του Άρη “σκόραραν” στην ανθρωπιά! (PRESSARIS-photos)

Είναι από τα παιχνίδια που όλοι γνωρίζουν τον νικητή, πριν από τη… σέντρα! Στο Κλεάνθης Βικελίδης διεξήχθη σήμερα ο αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του Άρη και του Ηρακλή. «Νικητής»; Η ανθρωπιά!

Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού σχολείου Θέρμης για την κάλυψη βασικών αναγκών του! Αυτά τα γκολ ήταν πολύ πιο σπουδαία, από αυτά που είδαν οι περίπου 200 φίλαθλοι οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου. Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος γύρισε πίσω, οι φίλαθλοι νοστάλγησαν παλιές στιγμές, είδαν αναμνήσεις να ξεπηδούν από το χορτάρι και παρακολούθησαν ένα όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Αρης και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ. Από μεριάς Αρη, ο Πετράκης με ατομικές ενέργειες βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ξεσήκωσε τον κόσμο. Τα γκολ για τις δύο ομάδες πέτυχαν ο Κατσεκίδης για τον Ηρακλή στο5’και ο Σίτσας για λογαριασμό του Αρη στο73’.

Παρόντες πολλοί παλαίμαχοι του Άρη, με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Βένο να έχει το γενικό πρόσταγμα. Παρόντες στον πάγκο με πολιτικά και οι Κατσιαούνης, Μπουγιουκλής, Οικονομίδης.

Eπιμέλεια: Θανάσης Βασιλειάδης

To Top