Κούης: “Τεράστιος σύλλογος που εκπέμπει αξιοπρέπεια ο Άρης! Ευχή μου να έρθουν τίτλοι”

Χρόνια πολλά έστειλε και σήμερα ο Ντίνος Κούης και ευχήθηκε ο Άρης να κερδίσει έναν τίτλο στο ποδόσφαιρο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η σημαία του ποδοσφαιρικού Άρη τόνισε στο Yellow Radio: “O Άρης είναι ένας σύλλογος πάρα πολύ μεγάλος, με αξιοπρέπεια και νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα συνεχίσει τις επιτυχίες, γιατί νομίζω ότι έχουν λείψει σε όλους. H ομάδα έχει δημιουργήσει μια καλή βάση και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει και τις επόμενες χρονιές όχι μόνο να βγαίνει στην Ευρώπη αλλά να διεκδικεί και τίτλους. Η ευχή μου είναι η ομάδα να κατακτάει τίτλους”.

Για το τι έχει “κρατήσει” από τον Άρη: “Ήμουν στον Άρη 17 χρόνια, έζησα και καλές αλλά και κακές στιγμές. Μου έχει μείνει στην μνήμη μου όταν η ομάδα κέρδιζε, όταν έβαζα κάποιο γκολ. Εκείνη την εποχή που έπαιζα εγώ με τα παιδιά ερχόταν πάρα πολύς κόσμος. Είναι πολύ ωραία να πανηγυρίζεις σε ένα γεμάτο Χαριλάου και μαζί με τον κόσμο το γκολ που πετυχαίνεις”.

Για το ότι είχε δηλώσει πως αν έπαιζε ξανά ποδόσφαιρο θα ήθελε να παίξει μόνο στον Άρη: “Αν έπαιζα ξανά ποδόσφαιρο μόνο στον Άρη θα ήθελα να παίξω. Αναδείχθηκα μέσα από τον Άρη, όπου πάω είμαι γνωστός χάρη στον Άρη. Χάρη στον Άρη και χάρη στους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα είχα φτάσει εδώ που έφτασα”.

Για το ότι δεν δέχθηκε ποτέ κόκκινη κάρτα: “Αυτό είναι ένα επίτευγμα που λίγοι το έχουν. Επικρατούσε ότι εγώ είχα μια ηρεμία στο παιχνίδι μου. Έπαιζα πάντα καθαρά, διεκδικούσα μόνο την μπάλα”.

To Top