Χαριστέας: “Δίνει ελπίδα και όραμα ο Άρης του σήμερα, εύχομαι να τα χιλιάσει”

Ο Άγγελος Χαριστέας ευχήθηκε στον Άρη χρόνια πολλά για τα 105α γενέθλιά του και υπογράμμισε πως ο φετινός Άρης δίνει ελπίδα και όραμα!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι δηλώσεις του Χαριστέα στο Yellow Radio: “Είναι μια ωραία σήμερα, γιορτάζει όλη η Ελλάδα, γιορτάζει και ο Άρης. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα, να ευχηθώ στον Άρη να τα χιλιάσει. Σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία, με μεγάλες στιγμές, με κάποιες στενάχωρες αλλά με στιγμές που έχει ενώσει πάρα πολύ κόσμο. Χαίρομαι που ο Άρης βρίσκεται πάλι στα καλύτερα του, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους ανθρώπους του Άρη, σε αυτούς που ιδρώνουν και εργάζονται. Και χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια είμαστε στην Ελλάδα και είμαι κοντά στην ομάδα. Εύχομαι ότι καλύτερα.

Για το αν είναι “κοντά” σε έναν τίτλο ο Άρης: “Πιστεύω ότι ο Άρης βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε μια κατάσταση που δίνει ελπίδα και όραμα, μιλάω για το αγωνιστικό, για την ομαδικότητα, και από εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Δυστυχώς τα πράγματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι έτσι που για να πρωταγωνιστήσεις χρειάζεται μια μεγάλη περίοδος σταθεροποίησης. Ο Άρης έχει επανέλθει πολύ δυνατός και αυτό για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, όσο είσαι σε ανοδική πορεία μόνο προς τα εκεί πρέπει να κατευθύνεσαι και οι τίτλοι θα έρθουν από μόνοι τους”.

Για το τι έχει κρατήσει από τον Άρη: “Όταν είχα αποφασίσει να σταματήσω το ποδόσφαιρο οι φίλαθλοι του Άρη – δεν το ξεχνάω ποτέ, ήταν εκείνη η μέρα που αισθάνθηκα ότι η ομάδα είναι η αγαπημένη μου. Είχα γυρίσει δανεικός από τον Αθηναικό, ήθελαν να με ξαναστείλουν δανεικό και ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Τότε ο κόσμος με στήριξε απίστευτα, βοήθησε για να μείνω, εκείνη η στιγμή ήταν η πιο σημαντική της καριέρας μου. Ο κόσμος είναι που κάνει τις ομάδες, και εμάς μας είχε βοηθήσει”.

To Top