Κούμαν: «Θέλω να συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα, αλλά…»

Το… μπαλάκι στον Ζοάν Λαπόρτα έριξε ο Ρόναλντ Κούμαν σχετικά με το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα. Όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αλλά την απόφαση θα την πάρει ο πρόεδρος.

Παράλληλα, ο Κούμαν ανέφερε πως η Μπαρτσελόνα έχει δείξει μεγάλη βελτίωση φέτος και όσα γράφονται τις τελευταίες εβδομάδες είναι άδικα για την δουλειά του.

«Έχουμε μιλήσει με τον Λαπόρτα για την ομάδα, για τη σεζόν και για τα τελευταία αποτελέσματα. Θα συναντηθούμε ξανά στο τέλος της σεζόν, μπορώ και θέλω να συνεχίσω ως προπονητής εάν έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη της ομάδας. Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να συνεχίσω, βλέπω πως υπάρχει χώρος για βελτίωση στην ομάδα και υπάρχει ο σωστός δρόμος για να πορευτούμε ενόψει της νέας σεζόν.

Δεν θα μιλήσω ξανά για το μέλλον μου, αυτό θα αποφασιστεί μετά το τέλος της σεζόν. Η τελευταία κουβέντα θα έρθει από τον πρόεδρο της ομάδας. Είμαι πολύ ήρεμος σχετικά με αυτό το θέμα.

Έχω αισθανθεί ότι έχω αδικηθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Εάν ακούσετε τα μίντια τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται λες και έχουμε κάνει κακή δουλειά και δεν συμφωνώ με αυτό. Πρέπει να αναλύσουμε τα πάντα…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός τεχνικός.

To Top