Κούμαν σε Σουάρες: “Σε υπολογίζω, αν μείνεις”

Ο Ρόναλντ Κούμαν είπε στον Λουίς Σουάρες ότι θα τον υπολογίζει σε περίπτωση που παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Παραμένει το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις των μπλαουγκράνα με τον Ουρουγουανό.

Στις 24 Αυγούστου διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο η ολιγόλεπτη συνομιλία του Ρόναλντ Κούμαν με τον Λουίς Σουάρες. Ο Ολλανδός προπονητής λίγες ημέρες μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε στον Ουρουγουανό επιθετικό ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Ο 33χρονος επιθετικός δεν έχει αποχωρήσει ακόμη, παρά το δεδομένο ενδιαφέρον των Γιουβέντους και Ατλέτικο να τον αποκτήσουν. Ακόμη δεν έχει βρεθεί άκρη, ωστόσο, με την ομάδα της Βαρκελώνης. Ο Σουάρες ζητά όλα τα χρήματα του εναπομείναντα χρόνου του συμβολαίου, η Μπάρτσα δεν το δέχεται και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Σύμφωνα με την κορυφαία αθλητική εφημερίδα της Ουρουγουάης, Ovacion, ο Κούμαν είπε στον Σουάρες ότι σε περίπτωση που μείνει θα υπολογίζεται και θα παίζει. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στην αποστολή για το φιλικό με την Ταραγόνα έχει εξαιρετική στάση και προπονείται στο μάξιμουμ κερδίζοντας με τη συμπεριφορά του τον Ολλανδό προπονητή.

To Top