Κούπερ καλεί Σαριόγλου στην Εθνική Αιγύπτου

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ καλεί Αντώνη Σαριόγλου, στην Αίγυπτο! Ο μεγάλος Αργεντίνος τεχνικός, με το πετυχημένο πέρασμα από τον Άρη, ανέλαβε πριν λίγο καιρό την εθνική ομάδα της Αιγύπτου, όπου θα συνυπάρξει με τον αγαπημένο του συνεργάτη και μεταφραστή του. Ο Κούπερ, έκανε φίλους στην Ελλάδα, εκτίμησε ικανότητες και το αποδεικνύει εμπράκτως, καλώντας δίπλα του, στην Αίγυπτο, τον Σαριόγλου. 

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κούπερ μου κάνει πρόταση συνεργασίας και αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Απλά τις προηγούμενες φορές δεν το ευνόησαν οι συνθήκες», λέει ο Σαριόγλου στο novasports.gr και συνεχίζει:

« Στις 17 Μαϊου θα βρεθώ στο Κάιρο για τις πρώτες προπονήσεις και εν συνεχεία αρχές Ιούνη για τις υποχρεώσεις της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει πως σταματώ από τη Βέροια. Εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις, με την παρουσία ξένων παικτών στην ομάδα, είμαι διαθέσιμος να συνεχίσω με πολύ μεγάλη χαρά. Άλλωστε η συνεργασία μου με τους ανθρώπους της Βέροιας ήταν και είναι άψογη», καταλήγει.

Ο Αντώνης Σαριόγλου, είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Εργάστηκε στον Άρη από το 2008-13, στον Ηρακλή την περίοδο 2013-14 και την τρέχουσα σεζόν, στη Βέροια. Τώρα, προσθέτει στο βιογραφικό του και την εθνική Αιγύπτου!

Πηγή: Novasports.gr

To Top