ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούπερ: Οι δύο σερί χαμένοι τελικοί της Βαλένθια και ο… Άρης

Σαν χθες και σήμερα, το 2000 και 2001 αντίστοιχα η Βαλένθια του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, για δύο συνεχόμενες σεζόν έφτανε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχανε το τρόπαιο από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα!

Η ιστοσελίδα elespanol.com επιχείρησε την δική της αναδρομή στους δύο αυτούς τελικούς, ενώ έκανε αναφορά και στους χαμένους τελικούς του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, εκ των οποίων ένας ήταν και με τον Άρη, το 2010.

Αναλυτικά όσα λέει για τον Αργεντινό προπονητή:

“Η μακριά λίστα με τους χαμένους τελικούς για τον Κούπερ δεν ξεκίνησε με τους δύο του Τσάμπιονς Λιγκ. Με την Ουρακάν το 1994 στο πρωτάθλημα Κλαουζούρα, ήθελε έναν μόνο βαθμό για να γίνει πρωταθλητής και γνώρισε την ήττα. Παρόλο που κατάφερε να οδηγήσει την Μαγιόρκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχασε το Κόπε Ντελ Ρέι από την Μπάρτσα στα πέναλτι. Πήρε όμως το Super Cup απέναντι στους Καταλανούς στη συνέχεια.

Στην Ιταλία με την ίντερ ήταν τόσο άτυχος που δεν κατάφερε να πάρει ένα τίτλο, για να επιστρέψει στην Ισπανία. Την περίοδο που ήταν στην Ελλάδα έχασε έναν ακόμα τελικό, με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Προσπάθησε να το αλλάξει, αλλά και πάλι ως εκλέκτορας της Αιγύπτου, έχασε τον τελικό του Αφρικανικού Κυπέλλου το 2017″.

To Top