Κούτουλας: “Μήνυμα ανθρωπιάς από τους φιλάθλους Άρη και ΠΑΟΚ”

Ο πρόεδρος του Άρη Καβαλαρίου, Άγγελος Κούτουλας μίλησε με αφορμή την επιστροφή του 13χρονου από το Λονδίνο, μετά την επιτυχημένη εγχείριση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την ένωση των δυνάμεων του Άρη και του Π.Α.Ο.Κ για καλό σκοπό:

Βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι για να γίνει αυτή η οργάνωση. Σαν ερασιτεχνικό σωματείο είναι δύσκολο για εμάς να διαχειριστούμε την σύμπραξη με δύο μεγάλους συλλόγους όπως ο Άρης και ο Π.Α.Ο.Κ. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Σαββίδη για την στήριξη τους.

-Για την εγχείρηση του παιδιού:

Ήταν μια δύσκολη εγχείριση, που κράτησε 12 ώρες. Με το καλό να έρθει το παιδί. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά με την επέμβαση. Ήταν αδύνατον στην αρχή να γίνει. Ήταν αλλαγή βαλβίδας και η αποκατάσταση μετά την εγχείριση κράτησε 1 μήνα. Ο στόχος ήταν να σωθεί το παλικάρι και ευτυχώς αυτό έγινε.

-Για το πότε αναμένεται η άφιξη του:

Όταν έφυγε το παιδί για την Αγγλία ήταν ο αγώνας Άρης- Π.Α.Ο.Κ. Επιστρέφει σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι. Του έχουμε ετοιμάσει και μία έκπληξη. Το παιδί δεν είχε δικό του δωμάτιο. Οπότε, του φτιάξαμε ένα δικό του δωμάτιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν όπως τον κ. Ελευθεριάδη.

-Για το μήνυμα που θέλει να περάσει:

Το μεγαλύτερο μήνυμα στη ζωή είναι η ανθρωπιά. Μετά την ανθρωπιά έρχονται τα οπαδικά ζητήματα. Το παιδί ζει με την οικογένεια του στο Περιβολάκι Λαγκαδά.

To Top