Κράβαρικ: «Αντιμετωπίζουμε επιθετικό πρόβλημα»

Ο Άρης δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης στα δύο πρώτα ματς της Volleyleague, με τον τεχνικό των «κίτρινων», Αντρέι Κράβαρι, να εντοπίζει το πρόβλημα των παικτών του στον επιθετικό τομέα.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο Ελληνοσλοβάκος τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά στο arisac.gr: «Η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα. Βγάζουμε πολύ καλές υποδοχές, μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε πόντους, όμως πρέπει να μάθουμε να χτυπάμε πιο δυνατά για να τελειώνουμε τις φάσεις», επισημαίνει ο Αντρέι Κράβαρικ. «Και στους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος κυνηγήσαμε φάσεις, βγάλαμε δύσκολες άμυνες. Το θέμα μας όμως είναι να καταφέρουμε να χτυπάμε πιο δυνατά, ώστε να παίρνουμε και τους πόντους». Όσο για το αν περίμενε απολογισμό έναν βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια; «Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα κάτι τέτοιο, όμως είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Θεωρώ αποτυχία αν στα τρία επόμενα παιχνίδια με Σύρο, Νίκη και Κηφισιά δεν καταφέρουμε να πάρουμε το λιγότερο επτά βαθμούς».

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα με το Φοίνικα με μία απογευματινή προπόνηση. Ένα παιχνίδι δύσκολο στο οποίο, όμως, ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

To Top