Κράτησε το μηδέν πίσω μετά από δύο μήνες!

Δύο μήνες μετά ο Άρης κράτησε το μηδέν στην εστία του! Αυτό το… μηδέν συνδυάστηκε με την παρουσία του Σωκράτη Διούδη που έκανε ένα λάθος σε όλον τον αγώνα, αλλά και αρκετά καλή αμυντική λειτουργία, όχι μόνο των αμυντικών, αλλά των περισσότερων παικτών. Από την “λευκή” ισοπαλία με την Ξάνθη στις 16 Δεκεμβρίου είχε να κρατήσει ο Άρης ανέπαφη την εστία του.

Τότε δεν είχε καταφέρει να σκοράρει, διαιτητής ήταν και τότε ο Στυλιάρας, ο οποίος δεν είχε δώσει το πέναλτι στον Γιαννιώτα. Σήμερα έδωσε πέναλτι στο χέρι του Βιτόλο, αλλά ο Άρης χρειάστηκε το κεφάλι του Κοέλιο για να πάρει τη νίκη, κρατώντας όμως πίσω το μηδέν.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε 24 επίσημα παιχνίδια φέτος οι κίτρινοι έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους μόλις σε τέσσερα. Η τελευταία φορά ήταν πριν από δύο μήνες, στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου με την Ξάνθη (16 Δεκεμβρίου 0-0).

Η πρώτη φορά ήταν με τον ΟΦΗ στις 2 Σεπτεμβρίου (0-0), η δεύτερη με την Κέρκυρα, η τρίτη με την Ξάνθη και η τέταρτη με τον Παναθηναϊκό.

 

To Top