Φάμπρι: “Ο Άρης παίζει με αυταπάρνηση, καρδιά και ψυχή και βοηθιέται πολύ από τον κόσμο του”

Ο Φάμπρι στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Άρη, που – όπως είχε – είχε σωστότερη αγωνιστική συμπεριφορά και έδωσε ξανά συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη.

Ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε αρχικά πως “πιστεύω ότι κέρδισε η ομάδα που συμπεριφέρθηκε καλύτερα, που προσπάθησε περισσότερο, που είχε μεγαλύτερη ανάγκη για να το κάνει. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στου αντιπάλους και στους φιλάθλους που ήταν πολύ καλοί. Θα πω λίγα πράγματα για το παιχνίδι. Ο Άρης είχε μια πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορα και εμείς επίσης είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε και έτσι τελείωσε ο αγώνας”.

Ρωτήθηκε αν ο Άρης που είδε σήμερα αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και απάντησε πως “δεδομένου ότι δεν είδα όλο το πρωτάθλημα δεν μπορώ να κρίνω. Αυτό που είναι σαφές είναι ότι τα παιχνίδια που κάνει ο Άρης, τα παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση, με αυταπάρνηση, με καρδιά και ψυχή. Επίσης βοηθιέται πολύ από τον κόσμο του. Ο κόσμος συμμετέχει και βοηθάει και όλα αυτά συν το γεγονός ότι έχει νέους παίκτες… Άξιζε τη νίκη”.

 

To Top