“Κρίμα να αποχωρήσει ο Σεμερτζίδης”

Για τη παραίτηση του από τη θέση του υπεύθυνου των ακαδημιών στη ΠΑΕ Άρης, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ο Τάσος Ορφανίδης.

«Ήμουν τέσσερα χρόνια υπεύθυνος των ακαδημιών, των υποδομών του Άρη. Έφερα έναν άνθρωπο άξιο για να ανταποκριθεί στο έργο του τεχνικού διευθυντή, τον κ.Σεμερτζίδη. Το αν η θητεία μου είναι καλή ή όχι θα κριθεί στη συνέχεια.  Για τον κ.Σκόρδα και για οποιοδήποτε άλλον έχει σχέση με τις ακαδημίες του Άρη το μόνο που μπορούμε να πούμε ότι αντί να ασχολείται με τα προβλήματα της ΠΑΕ, ασχολήθηκε με τις ακαδημίες” είπε στον “Αρένα”.

Για τις ακαδημίες: «Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο βήμα και πως θα μπει άλλο ένα λιθαράκι σε αυτή τη προσπάθεια. Θα είναι κρίμα αν ένας άνθρωπος σαν τον κ.Σεμερτζίδη να μην είναι στην ομάδα, διότι μπορεί να προσφέρει. Μίλησα με τον κ.Ηλιάδη, πρέπει να κάνουμε ένα ραντεβού, είμαι ευπρόσδεκτος σε οποιαδήποτε  συνάντηση. Αυτά τα χρόνια προσπάθησα να αναβαθμίσω τις ακαδημίες από το επίπεδο που της πήρα. Με την οικονομική δυνατότητα που παρέχει ο καθένας, μπορέσαμε να τις φέρουμε σε ανταγωνιστικό σημείο με τον συμπολίτη. Υπάρχουν κάποιες εισφορές από τους γονείς στις ακαδημίες. Προσπάθησα να βοηθήσω και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά κάποιους  γονείς όταν είχαν πρόβλημα. Μακάρι να βρεθεί και κάποιος στον Άρη να βοηθήσει, όπως γίνεται στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να γίνει μια εκκαθάριση στη ΠΑΕ, να μην ξοδεύονται πολλά χρήματα στις μεταγραφές. Οι ακαδημίες έφτασαν σε ένα σημείο, όπου κάποια τμήματα πήραν πρωτάθλημα, προωθήθηκαν παίκτες σε υψηλό επίπεδο, μερικές ομάδες έπαιξαν σε τελικούς. Το αποτέλεσμα θα κριθεί αν από εδώ και πέρα βρεθεί κάποιος για να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις ακαδημίες.

Για τις εγκαταστάσεις: «Κάποια στιγμή είχαμε κοιτάξει μια έκταση για να κάνουμε το «σπίτι» του Άρη. Άλλες δυνατότητες υπήρχαν σε εκείνη την εποχή, αλλά φτάσαμε σε καλό επίπεδο, όμως δεν έγινε το επόμενο βήμα γιατί φοβηθήκαμε μήπως μας προσάψουν κάποιο τυχόν συμφέρον για προσωπικό όφελος. Το κακό μας εμάς στον Άρη, είναι ότι δεν κοιτάμε τι καλό έχει προσφέρει κάποιος άνθρωπος είτε μέσα από την ομάδα είτε έξω».

Για τη νέα διοίκηση: Εύχομαι να πετύχει η νέα διοίκηση. Εξαρχής είπα πως θα στηρίξω τον κ.Ηλιάδη. Ελπίζω να καταφέρει ότι καλό είχε γίνει  μέχρι τώρα στον Άρη κι από εδώ και πέρα να είναι ο άνθρωπος που θα βάλει τον Άρη σε μια ανοδική  πορεία».

To Top