Παπαδόπουλος στο PRESSARIS: “Για πάντα φίλος του Άρη, δεν κρατάω κακία, τι με πείραξε”

Ο Σούλης Παπαδόπουλος άκουσε  δια στόματος Δημήτρη Ηλιάδη την απόφαση για μη ανανέωση της συνεργασίας του με την κιτρινόμαυρη ομάδα. Ο 46χρονος προπονητής μίλησε στο PRESSARIS λίγες ώρες μετά το διαζύγιο του με τον Άρη.

Οι πρώτες του κουβέντες ήταν χαρακτηριστικές: «Έτσι είναι η ζωή και προπαντός του ποδόσφαιρο. Πέρασα δύσκολες, αλλά και όμορφες συνάμα ημέρες στον Άρη, έναν μεγάλο σύλλογο με βαριά φανέλα» μας είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

“Η απόφαση της διοίκησης για να αποχωρήσω είχε παρθεί εδώ και πολύ καιρό, προφανώς περίμεναν να μου την ανακοίνωσαν σήμερα. Είχα καταλάβει ορισμένα πράγματα εδώ και πολύ καιρό. Ίσως περίμεναν να βγω εγώ και να πω ότι φεύγω. Είναι το μόνο που με έχει  πειράξει. Σέβομαι την απόφαση της διοίκησης, αλλά έπρεπε να μου το πουν πολύ πιο γρήγορα. Εγώ θέλω να πηγαίνω να δουλεύω εκεί που με θέλουν, αλλιώς τι να το κάνω; Στον Άρη ήθελα να μείνω γιατί με ήθελαν κυρίως οι φίλαθλοι”.

 Για το τι κρατάει φεύγοντας από τον Άρη ήταν κατηγορηματικός: «Κρατάω την αγάπη του κόσμου και των ποδοσφαιριστών. Μου έδειξε μεγάλη εκτίμηση και τον ευχαριστώ τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Κάναμε από κοινού μια μεγάλη προσπάθεια και βγήκαμε νικητές.  Τώρα πρέπει να κοιτάξω μπροστά».

 Για την έκθεση που έκανε μετά το τέλος της περιόδου, υπογράμμισε: «Περιλάμβανε τον προγραμματισμό που είχα στο μυαλό μου αναλυτικά, με κάθε λεπτομέρεια. Αυτή η έκθεση θα βοηθήσει και τον επόμενο προπονητή».

Οι τελευταίες του κουβέντες κάνουν αίσθηση: «Δε κρατάω κακία σε κανέναν, ούτε στον κ. Ηλιάδη, ούτε σε κανέναν άλλο. Αν έχω κάποια πικρία, θα την κρατήσω μέσα μου. Οι φίλοι του Άρη να ξέρουν ότι θα έχουν έναν φίλο για πάντα, τον Σούλη.  Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα, τους ευχαριστώ για την στήριξή τους. Ελπίζω ο Άρης να βρει τον δρόμο του» επεσήμανε ο 44χρονος προπονητής, ο οποίος έχει ήδη δεχτεί προτάσεις.

Η σοβαρότερη εξ αυτών προέρχεται από την ΑΕΚ Λάρνακας, ωστόσο θα την αποδεχτεί μόνο εάν δεν βρεθεί άμεσα κάτι στην Ελλάδα.

To Top