Κρίνεται του Πόι, κερδίζει πόντους ο Χιντασέλι

Θετικά ήταν τα μηνύματα από τη χθεσινή παρουσία του Μάουρο Πόι στην προπόνηση της ομάδας στο “Κλ. Βικελίδης”. Ο Αργεντίνος κατάφερε κι έβγαλε ένα κομμάτι της προπόνησης, καθώς μετά ακολούθησε ατομικό, ωστόσο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο Πάουλο Κάμπος θα περιμένει να δει την κατάσταση του Αργεντίνου σήμερα και ανάλογα θα αποφασίσει ή όχι την συμμετοχή του στην αποστολή. Άλλωστε, ο 57χρονος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντική μονάδα είναι ο Πόι και δεν σκοπεύει να ρισκάρει εάν o 32χρονος επιθετικός δεν είναι απολύτως έτοιμος αγωνιστικά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Βραζιλιάνος έχει μεριμνήσει ήδη για τον αντικαταστάτη του στην αρχική ενδεκάδα του Άρη. Ο Χιντασέλι είναι ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Κάμπος για την κορυφή της επίθεσης σε περίπτωση που ο Πόι δεν τα καταφέρει. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα πλαισιώσει τον Καπνίδη, έχοντας τις ίδιες κατευθυντήριες οδηγίες στον αγωνιστικό χώρο από τον Κάμπος με αυτές του Πόι.

To Top