Κρίση στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ: Θέλουν να φύγουν έως και 11 παίκτες

Η κρίση στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεγαλώνει, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mirror, έως και 11 παίκτες επιθυμούν να αποχωρήσουν από τον σύλλογο μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη νέα εντός έδρας ήττα της ομάδας από τη Γουλβς (0-1) να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν ήταν μόνο ότι ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα ήρθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα, αλλά ήταν ότι η εικόνα των παικτών του Ραλφ Ράνγκνικ ήταν απογοητευτική καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Eίχαν συνολικά εννέα τελικές, εκ των οποίων μόλις οι δύο κατέληξαν στην εστία του Ζοζέ Σα, την στιγμή που οι “λύκοι” έφτασαν τις 15 τελικές στο πρώτο μέρος, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα που επισκέφθηκε το Ολντ Τράφορντ στην Premier League από το 2003-2004.

Μάλιστα, ο Λουκ Σο άφησε αιχμές κατά των συμπαικτών του, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τα προβλήματα που υπάρχουν εντός των αποδυτηρίων: “Δεν ένιωσα στο γήπεδο πως ήμασταν όλοι μαζί. Έχουμε ποιότητα, αλλά ορισμένες φορές μας λείπει το κίνητρο. Είναι απογοητευτικό”.

Δημοσίευμα της Daily Mirror έρχεται να επιβεβαιώσει επίσης, τις υποδείξεις που υπάρχουν για το άσχημο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται η δυσαρέσκεια στα αποδυτήρια του αγγλικού συλλόγου είναι μεγάλη, ενώ μάλιστα μέχρι και 11 παίκτες επιθυμούν να αποχωρήσουν, καθώς είναι απογοητευμένοι με την κατάσταση που επικρατεί.

To Top