Πέρασε η ΑΕΚ από τη Λαμία (0-2)

Η ΑΕΚ αγχώθηκε μετά το προβάδισμά της, ωστόσο παίρνοντας δύο γκολ από τα εξτρέμ της (29′ Γκαρσία, 83′ Άμραμπατ) αποχώρησε με το «διπλό» (0-2) από την έδρα της Λαμίας, επιστρέφοντας στις νίκες.

Το 2022 εξωαγωνιστικά μπήκε με άσχημο τρόπο για την ΑΕΚ λόγω της μεγάλης απώλειας του Στέλιου Σεραφείδη, ενώ λίγο πριν φύγει το 2021 είχε προηγηθεί και ο θάνατος του Κώστα Γενεράκη. Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα η ΑΕΚ πήγε στη Λαμία για να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για το νέο έτος με τη νίκη να είναι επιβεβλημένη καθώς η διαφορά από την κορυφή είχε αυξηθεί στους 11 βαθμούς.

Και οι κιτρινόμαυροι έκαναν το καθήκον τους ξεκινώντας το 2022 με το… δεξί. Με ένα γκολ του Λιβάι Γκαρσία στο 29′ και άλλο ένα του Άμραμπατ στο 83′ η Ένωση, παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Λαμία και τον κυρ-Στέλιο σίγουρα να χαμογελάει από ψηλά…

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας, Τζανδάρης (63′ Τιρόνε), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Νούνιες (82′ Τσούκαλος), Ελευθεριάδης, Αραμπούλι (82′ Καραμάνος)

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Σβάρνας, Λε Ταλέκ (71′ Σιμόες), Σιμάνσκι (77′ Σάκχοφ), Μάνταλος (86′ Χατζισαφί), Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ (71′ Γέβτιτς)

To Top