ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κρίση στην Μπάγερν: «Καμπανάκια» μετά την τριάρα από την Παρί

Η ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν και η αποκαρδιωτική εικόνα γέμισαν με σκεπτικισμό την Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς και τον Κάρλο Αντσελότι να γίνονται αποδέκτες ισχυρής κριτικής από τον γερμανικό Τύπο.

Η εικόνα της Μπάγερν στο Παρίσι και η ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν έβαλαν σε σκέψεις τους ανθρώπους του συλλόγου αναφορικά με την επόμενη μέρα. Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο γερμανικός Τύπος, η θέση του Κάρλο Αντσελότι δεν θεωρείται καθόλου στέρεη και ήδη έχουν αρχίσει οι ψίθυροι.

Ο ισχυρός άνδρας των Βαυαρών, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε μετά το αποτέλεσμα στο Παρίσι ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι αυτή η ήττα θα πρέπει να οδηγήσει σε ανάλυση στα εσωτερικά της ομάδας για το τι έφταιξε και να καταλήξουν σε χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση της.

Ήδη, στη Γερμανία, γίνεται λόγος ότι η Μπάγερν θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για τον Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ σε περίπτωση που οι Βαυαροί έπαιρναν την απόφαση να απολύσουν τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο τελευταίος, μάλιστα, δείχνει να έχει χάσει τα αποδυτήρια της ομάδας και χαρακτηριστική ήταν η απάντηση του Άριεν Ρόμπεν, όταν ο Ολλανδός άσος ρωτήθηκε για το αν οι παίκτες υποστηρίζουν τον Ιταλό τεχνικό: «Δεν πρόκειται να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα», ανέφερε ο Ρόμπεν, ντριμπλάροντας μια πιθανή κριτική για τον Αντσελότι.

Αυστηρή κριτική στην Μπάγερν για τον Κάρλο Αντσελότι υπήρχε άλλωστε από την προετοιμασία το καλοκαίρι, πριν την έναρξη της Μουντεσλίγκα, με αρκετά δημοσιεύματα να εκφράζουν ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον τιυ μέσα στη σεζόν.

Το δεδομένο είναι ότι η Μπάγερν βιώνει μέσα στον Σεπτέμβριο μια μίνι-κρίση, την οποία καλείται ως μεγάλος σύλλογος να την ξεπεράσει. Άλλωστε μέσα στο μήνα, πέρα από την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν είχε στην Μπουντεσλίγκα δύο άτυχα αποτελέσματα, την ισοπαλία με τη Βόλφσμπουργκ και την ήττα από τη Χόφενχαϊμ, που έριξαν τους Βαυαρούς από την κορυφή.

Ο Αντσελότι καλείται άμεσα να βάλει το καράβι των Βαυαρών ξανά στη σωστή πορεία, αρχής γενομένης από τον αγώνα στο Βερολίνο με αντίπαλο τη Χέρτα την ερχόμενη Κυριακή. Αλλιώς πρωτοσέλιδα σαν αυτό της σημερινής Bild με τίτλο «η μαύρη νύχτα του Κάρλο» θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους και πολύ σύντομα…

Πηγή: sdna.gr

To Top