ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διγκόζης: “Φαβορί ο Άρης, πλεονέκτημα φέτος ο Μυροφορίδης”

Ο Άγγελος Διγκόζης, νυν τεχνικός της Δόξας Δράμας και πρώην ποδοσφαιριστής που είχε φορέσει και την φανέλα του Άρη για 1,5 χρόνο, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για το πρωτάθλημα της Football League, αλλά και τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το αν αντιμετώπισαν δυσκολίες, αφού τελευταία στιγμή ανέβηκε η Δόξα Δράμας στην Β’εθνική είπε:

Οι δυσκολίες είναι ότι η ομάδα άργησε να κάνει μεταγραφές, έχει οκτώ μέρες που ήρθαν τα παιδιά, πρέπει να προλάβουμε να προετοιμαστούν και να αποκτήσουν ομοιογένεια.

Για την Football League:

Το θέμα είναι ότι έπρεπε να ξέρουμε εδώ και καιρό το πότε θα γίνει η έναρξη της  Football League. Είναι σημαντικό, και οι μόνοι που επιβαρύνονται από αυτό είναι οι ομάδες και οι προπονητές, αφού δεν ξέρουν το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν μπορούν να φτιάξουν ένα σωστό πρόγραμμα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν παίξει 11 φιλικά μέχρι τώρα.

Για το ποιος είναι ο στόχος της Δόξας Δράμας φέτος είπε:

Ο στόχος της Δόξας είναι να προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει.

Για τον Άρη είπε:

Ο Άρης είναι αδιαμφισβήτητα το φαβορί δεν το συζητάμε καν αυτό, έχω δει την ομάδα και στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο και είδα μια ομάδα που έχει κάνει σωστές κινήσεις όσων αφορά την στελέχωση με παίκτες που γνωρίζουν από Β’ εθνική. Επίσης μεγάλο συν για τον Άρη είναι ο κ. Μυροφορίδης ο οποίος έχει απόλυτη εμπειρία στην Β’ εθνική και έχει επιτύχει αρκετές ανόδους.

Για το τι κρατάει από το πέρασμα του στον Άρη είπε:

Σαν χαρούμενη ανάμνηση κρατάω την νίκη απέναντι στον Ηρακλή με γκολ του Μαλού που μας έδωσε και την πρόκριση στο Ουέφα. Σαν δυσάρεστη ανάμνηση κρατάω τον χαμένο τελικό με τον Π.Α.Ο.Κ στην Τούμπα που είχαμε χάσει 1-0.

To Top