ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμες αποφάσεις για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και τις μεταγραφές

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να πάρει πάνω του την επιλογή να συνεχίσει ο Τόλης Τερζής στον πάγκο του Άρη.

Όπως είναι γνωστό από χθες μεσημέρι, υπήρξε διαρροή από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ότι συνεργάτης του Τερζή στον πάγκο του Άρη θα είναι ο Τάσος Θέος, αν και ο ίδιος δεν το επιβεβαίωσε, ενώ παράλληλα να σημειωθεί ότι έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων μέσα στον Ιούλιο για την τελική φάση του Euro της Μάλτας.

Σύμφωνα με την εικόνα που υπάρχει αυτήν τη στιγμή, απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για την παραμονή του Τερζή στον πάγκο του Άρη, ενώ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να δοθεί συνέντευξη Τύπου την οποία θα παραθέσει ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Ο Κροάτης αθλητικός διευθυντής θα τοποθετηθεί για όλα τα θέματα: προπονητή, μεταγραφών, σχεδιασμού και προγραμματισμού της νέας σεζόν.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ, αλλά και τις κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας.

Το μέλλον ποδοσφαιριστών όπως είναι οι Ιτούρμπε, Ετέμπο, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Νταμπό, διαφαίνεται ότι θα είναι εκτός Άρη. Παράλληλα θα παρθούν αποφάσεις και για τις ανανεώσεις (π.χ. Ρουπ, Σιαμπάνη). Επίσης, ποδοσφαιριστές όπως οι Κουέστα, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Μπράμπετς, Μάνου Γκαρθία, Μαζικού και Εμπακατά αναμένεται να αποτελέσουν την βάση για το ρόστερ της σεζόν 2023-24.

Ο Άρης μπορεί να έχει μπροστά του έναν ακόμη αγώνα πρωταθλήματος, αλλά είναι φανερό ότι κινείται στους ρυθμούς της “επόμενης μέρας”.

To Top