ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κρίσιμες ώρες στην ΚΑΕ με φόντο τις μετοχές! Η στάση του Γουλιέλμου και το μήνυμα του Ερασιτέχνη

Δυο επιστολές στάλθηκαν από την ΚΑΕ και τον ΑΣ Άρης προς τον μεγαλομέτοχο του κιτρινόμαυρου μπάσκετ Δημήτρη Γουλιέλμου. Οι ώρες είναι κρίσιμες με φόντο τις… μετοχές.

Ήταν δυο επιστολές που τον καλούν να έρθει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα των μετοχών και η “επόμενη μέρα”. Όπως είχαμε επισημάνει η έλευση του Γουλιέλμου δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από τις 18 Μαΐου λόγω του περιορισμού των μετακινήσεων.

Το σημαντικότερο θέμα είναι αυτό σίγουρα των μετοχών και το ποιος θα τις παραλάβει. Όχι τυπικά, αλλά ουσιαστικά για να αποδράσει ο Άρης από την κρίση, για να έχει προοπτική. Είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν μπορεί να περιμένει, δεν μπορεί να γίνει μια υπόθεση που θα διαιωνίζεται και θα αποτελέσει πεδίο εσωστρέφειας και προσωπικών… 

Από τη μια ο Γουλιέλμος είναι υποχρεωμένος ως κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών να φροντίσει ο Άρης να πάει σε έναν σωστό δρόμο, να συνεχίσει με βιωσιμότητα. Δεν μπορεί να είναι άμοιρος ευθυνών. Ξεκάθαρα… Ο ίδιος δηλώνει ότι προτίθεται να παραχωρήσει τις μετοχές, ζητάει όμως να είναι σίγουρος ότι θα υπάρχει πλάνο. Να πειστεί ότι μπορεί να αφήσει τις μετοχές, χωρίς, όπως τονίζει να μπουν εμπόδιο τα χρήματα που έχει βάλει κατά τη διάρκεια της δικής του παρουσίας.

Από την άλλη, ο Ερασιτέχνης στην επιστολή του τον καλεί να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Δευτέρα 25/5 (μετά την άρση του περιορισμού μετακινήσεων), ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραχώρησης των μετοχών σε εννέα μεσεγγυούχους, τους οποίους ορίζει ο ΑΣ Άρης. Εφόσον δεν υπάρξει ανταπόκριση, ή η απάντηση είναι αρνητική, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του στην εταιρία.

Ο μπασκετικός Άρης χρειάζεται ανθρώπους οι οποίοι θα τρέξουν να βρουν την βιώσιμη λύση, να αναζητήσουν την διάδοχη κατάσταση και την επόμενη μέρα. Ούτε μισόλογα από την μια, ούτε αόριστες αναφορές.

Χρειάζονται τόλμη, σχέδιο, πράξεις. Είτε είναι ο Γουλιέλμος, είτε είναι ο ΑΣ Άρης στο “τιμόνι”.

 

To Top