ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαριστέας-νομικοί σε ανοιχτή γραμμή με FIFA για το θέμα των ανανεώσεων

Ο Άρης θα δώσει μέχρι τέλος την μάχη για την δικαίωση του στην υπόθεση της τιμωρίας της FIFA, εξαντλώντας όλα τα “όπλα”, την στιγμή που έχει μέσα στα πλάνα του και την ανανέωση συμβολαίων με ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα κι από την στιγμή που υφίστανται τόσο το ban της FIFA για τις υποθέσεις Σιστόν, Πορτίγια, Ούμπιδες, όσο και η τιμωρία για το δελτίο του Ντουρμισάι, ο Άρης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην ολοκλήρωση των συζητήσεων με τους παίκτες που θέλει να κρατήσει, προχωρώντας στην ανανέωση της συνεργασίας.

Για να γίνει αυτό και για να μην σημειωθεί ο παραμικρός λάθος χειρισμός, υπάρχει ήδη επικοινωνία με την FIFA τόσο του Άγγελου Χαριστέα, όσο και των νομικών, στην λογική “προσέχουμε για να έχουμε…”. Δηλαδή να ξεκαθαρίσει ποια ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει η ΠΑΕ προκειμένου να γίνουν έγκυρα οι ανανεώσεις και σίγουρα πριν ολοκληρωθεί η διάρκεια των συμβολαίων συμβολαίου στις 30 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι πλην των Βέλεθ (έχει προσυμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό), Ντουρμισάι (εκκρεμεί δικαστικά η υπόθεση του), συνολικά δώδεκα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος του Ιουνίου.

Οι παίκτες αυτοί είναι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Χουλιάν Κουέστα, Απόστολος Τσιλιγγίρης.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μίχαϊ Κόρχουτ, Ούγκο Σόουζα.

ΜΕΣΟΙ: Χαβιέ Ματίγια, Αμπού Μπα.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Λάρσον, Νικολά Ντιγκινί, Μπράουν Ιντέγε, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Μάρτιν Τόνσο.

 

To Top