Κρίσιμες ώρες στον σύλλογο, κορυφώνεται η αγωνία!

Η «επόμενη μέρα» απαιτεί εγρήγορση με γνώμονα το συμφέρον του Άρη ομάδας. Ίσως, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, πολλές οπτικές γωνίες, αλλά ο στόχος είναι και παραμένει ένας: να ξεπεράσει ο σύλλογος ενωμένος την κρίση. Οι επόμενες ώρες είναι εξόχως δύσκολες και κρίσιμες. Για όλους.

 Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Τι αναμένουν όλοι να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα και τι πρέπει να γίνει;

1. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης αναμένεται να ανακοινώσει πού και πότε θα παραθέσει συνέντευξη τύπου, προκειμένου να αναφερθεί στη ενδεχόμενο πιο ενεργής ανάμιξής του στα κοινά. Όλοι αναμένουν να ανοίξει και επίσημα τα χαρτιά του και να κάνει γνωστή τη μορφή εμπλοκής του και του… περιβόητου πια επενδυτικού ομίλου στην ΠΑΕ, όπως και να εξηγήσει τις θέσεις του. Οι φήμες και οι εικασίες πρέπει να πάρουν τέλος.
 

2. Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση για Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών. Στις διεργασίες αυτής, είναι πολύ πιθανό να τεθεί θέμα αρχαιρεσιών και η αναγκαιότητα εξεύρεσης βιώσιμης λύσης για το ποδοσφαιρικό τμήμα τα επόμενα χρόνια.

3. Ζητείται λύση και ρευστό στο οικονομικό κομμάτι. Η υπομονή των παικτών έχει εξαντληθεί, οι παίκτες περιμένουν να πληρωθούν τις δόσεις του διακανονισμού, πολλοί είναι με το «χέρι στη σκανδάλη», δηλαδή με την κατάθεση προσφυγών…

Κύκλοι της ΠΑΕ παραδέχονταν ότι απαιτούνται άμεσα περίπου 300.000 ευρώ, αλλά η λύση που θα δώσουν κι αυτά θα είναι προσωρινή…

Οι ώρες για τον σύλλογο παραμένουν δύσκολες και κρίσιμες…

To Top