Στον Αλαφούζο οι μετοχές του ΠΑΟ

Αλλάζει ο μετοχικός χάρτης στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να συμφώνησε να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος από την πλευρά του συνεχίζει να δουλεύει στο πλάνο του.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, ο Γιάννης Αλαφούζος εξασφάλισε τη συγκατάθεση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να του παραχωρήσει το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει στη διάθεσή του, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «από εμένα έχεις τη διαβεβαίωση ότι θα σου παραχωρήσω τις μετοχές για να τις κάνεις ό,τι θέλεις».

Ο Αλαφούζος από την πλευρά του δεν έχει αποφασίσει αν στο πλάνο του θα συμπεριλάβει τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, κάτι που θα οριστικοποιηθεί όταν θα το έχει έτοιμο και θα γνωρίζει σημαντικές λεπτομέρειες, όπως το ποσό που έχει μαζευτεί και θα μπορεί να διαθέσει στην ΠΑΕ, ενώ παράλληλα εξετάζει και τον τρόπο που θα διευθετήσει τις οφειλές της εταιρίας που πλέον φτάνουν τα 25 εκ. ευρώ.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί πως κάποιες φήμες κάνουν λόγο και για προσύμφωνο στη συμφωνία Αλαφούζου – Τζίγκερ, ενώ και η πλευρά Βαρδινιγιάννη δεν αρνείται το γεγονός ότι έχει συζητήσει σε πολύ καλό κλίμα με τον Έλληνα επιχειρηματία τα σχέδιά του για το Τριφύλλι.

Πηγή: gazzetta.gr

To Top