Κρίσιμη βδομάδα για τα διοικητικά του Άρη

Δεν έγινε γνωστό τι επακριβώς ειπώθηκε στην χθεσινή συνάντηση του Παλέ ανάμεσα σε μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, όμως το γεγονός είναι ένα. Έγινε μία συνάντηση ορισμένων μετόχων για το μπάσκετ. Αυτό είναι είδηση, γιατί οι μέτοχοι δραστηριοποιήθηκαν.

Αυτό που μένει πλέον είναι να αποφασίσουν κιόλας. Καλώς ή κακώς σε αυτά τα 7-8 πρόσωπα ανήκει ομάδα. Στους κ.κ. Αντωνιάδη, Πόππη, Γκιουλέκα, Πουλιτζίδη (και Δαμιανίδη) που ήταν χθες στο Παλέ και στους κ.κ. Παπαϊωάννου, Τουρσουτζιάν που έλειπαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως φυσικά και στον Θανάση Τζεβελέκη. Αυτά τα άτομα θα αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι στο τμήμα μπάσκετ, αυτά τα άτομα θα αποφανθούν αν χρίζει η ΚΑΕ λύσης με διοίκηση Πρωτοδικείου.

Εκτός από την χθεσινή συνάντηση, υπήρξαν συζητήσεις του κ. Τζεβελέκη με τα περισσότερα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού ντέρμπι την Κυριακή. Εκεί ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, που είναι απόλυτα ενήμερος για όλα τα θέματα που μπασκετικού Άρη, προέτρεψε τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ για να κάνουν άμεσα την έκτακτη γενική συνέλευση και να δώσουν μια λύση, που θα μπορέσει να βοηθήσει το τμήμα, είτε με αυτή είτε με κάποια άλλη διοίκηση, προφανώς ενισχυμένη. Μένει να καθοριστεί πότε θα γίνει η έκτακτη γενική συνέλευση και ποια απόφαση θα πάρουν οι μέτοχοι.

Όσο για την ΣΑΡΙΣΑ, θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει συνάντηση με όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της και όχι με τρία ή με τέσσερα που μαζεύτηκαν στα δύο τελευταία προγραμματισμένα ραντεβού, ώστε και η ΣΑΡΙΣΑ να πάρει σαφή θέση – όποια κι αν είναι αυτή – απέναντι στο μπάσκετ του Άρη.

To Top