Κρίσιμη μέρα για προπονητή, ψηλά στην λίστα ο Πρόμπιερζ

Η ημέρα της Πέμπτης έφτασε… Ημέρα κατά την οποία είχαν βάλει ως στόχο να κλείσουν προπονητή οι διοικούντες του Άρη, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τον διάδοχο του Τσιώλη και να είναι παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης το Σάββατο, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Κρίσιμη η μέρα η σημερινή, λοιπόν, για τους κίτρινους, οι οποίοι κάνουν το τελικό… ξεκαθάρισμα των ονομάτων που έχουν στα χέρια τους και καταλήγουν. Τα περιθώρια στενεύουν. Την ίδια ώρα, η περίπτωση του Μίκαλ Πρόμπιερζ, του Πολωνού προπονητή, ο οποίος έχει αυτήν τη στιγμή το τιμόνι της LKS Λοντζ στα χέρια του, είναι ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του Άρη. Ο Πρόμπιερζ και άλλοι δυο είναι αυτοί που έχουν… προκριθεί και εντός της ημέρας, λογικά θα έχει κλείσει το θέμα.

Αυτήν τη στιγμή, οι κίτρινοι αντιμετωπίζουν κάποια εμπόδια στις περιπτώσεις των άλλων δυο προπονητών που δεν έγιναν γνωστά τα ονόματά τους, ενώ στο θέμα του Πρόμπιερζ, παρά το γεγονός ότι ο 39χρονος Πολωνός έχει ομάδα, ο ίδιος έχει διαβεβαιώσει τους εκπροσώπους του Άρη ότι «δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα για τη συνεργασία».

Σε κάθε περίπτωση, στην Αλκμήνης κρατούν ερμητικά κλειστά τα στόματά τους, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει όνομα… έκπληξη την τελευταία στιγμή.

To Top