Ο Τσαλδάρης έφτασε και μίλησε στο PRESSARIS! (video)

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έφτασε στην Θεσσαλονίκη, πανέτοιμος να βοηθήσει τον Άρη στην πιο δύσκολη καμπή της τελευταίας δεκαετίας. Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε αποκλειστικά στο PRESSARIS κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί και κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή!

Δημήτρη, καλωσήρθες και πάλι στην Θεσσαλονίκη. Το σήριαλ έστω και αργά τελείωσε. Οι πρώτες σου εντυπώσεις;
Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και θέλω να πάνε όλα καλά, να βοηθήσω την ομάδα και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Έρχεσαι σε μια δύσκολη περίοδο στην ομάδα, δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα όσο ήταν πέντε χρόνια πριν που ερχόσουν για την Ευρωλίγκα. Αυτό πόσο μπορεί να επηρεάσει τη δική σου απόδοση θετικά ή αρνητικά;
Δεν θα με επηρεάσει καθόλου. Δεν σκέφτομαι πως είναι η ομάδα τώρα, ούτε πως ήταν. Το πως ήταν έχει περάσει. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θα γίνει η ομάδα καλύτερη. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε την ομάδα καλύτερη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο.

Είσαι έτοιμος; Έκανες προπονήσεις με το Μαρούσι. Μπορείς να παίξεις την Κυριακή;
Νομίζω ότι μπορώ να παίξω. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι 100% έτοιμος, αλλα νομίζω ότι είμαι έτοιμος να παίξω την Κυριακή.

Όλο αυτό το διάστημα βλέπαμε τις αντιδράσεις του κόσμου μέσα από τα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης την αγάπη που έχει ο κόσμος για σένα. Εσύ πως έχεις εισπράξει όλο αυτό το διάστημα που ήσουν εκτός Άρη αυτό το συναίσθημα των φιλάθλων;
Υπάρχει μια επικοινωνία, ένα δέσιμο και από τον κόσμο και από την πλευρά μου. Για μένα αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή, να ξέρω ότι ένας κόσμος σαν του Άρη με αγαπάει και με θέλει πάντα στην ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό να τους δώσω χαρά.

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Τσαλδάρη στην κάμερα του PRESSARIS:
{youtube}2Ao9TKZGwgg|640|360|1{/youtube}

To Top