Κρίσιμη μέρα, νέα τεστ και ξεκαθαρίζουν όλα για τον Άρη

Κρίσιμη μέρα η σημερινή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει εάν θα γίνει το πρώτο ματς του 2022 για τον Άρη ή όχι.

Το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα διεξαχθεί, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ για να αναβληθεί ένα παιχνίδι θα πρέπει να υπάρχουν επτά ενεργά κρούσματα ποδοσφαιριστών.

Προς το παρόν, υπάρχουν τέσσερα ενεργά κρούσματα παικτών ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα το πρωί στις 10:00 ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, θα υποβληθούν σε επαναληπτικά τεστ. Αν σε αυτά προκύψουν τρία ακόμη, τότε, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, το ματς με τον Παναθηναϊκό πάει για αναβολή.

Επίσης, οι τέσσερις παίκτες που θεωρούνται ενεργά κρούσματα δεν υπολογίζονται για αύριο. Ακόμα, δεν υπολογίζονται οι δύο που είχαν βρεθεί θετικοί με την ολοκλήρωση της άδειας των Χριστουγέννων και οι οποίοι παραμένουν σε καραντίνα εκτός Ελλάδας.

Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν σήμερα. Εφόσον είναι κάτω από επτά, ο Άρης θα πάει σήμερα στην Αθήνα λαβωμένος για το πρώτο παιχνίδι του νέου χρόνου.

¨Δεν είναι καθόλου εύκολο και ειδικά όταν κάθε δύο ημέρες βγαίνει ένα καινούριο κρούσμα. Πρέπει να κάνεις ένα νέο σχεδιασμό για το επόμενο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε έως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να μην έχουμε άλλη απώλεια και να συγκεντρωθούμε για να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι, σχολίασε χθες σχετικά ο Άκης Μάντζιος.

To Top