ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο μεταγραφικό… κάδρο και ο φορ της Λέγκια Μαχίρ Μαντάτοφ

Ο Άρης αναμένεται να κινηθεί στην μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου, είναι δεδομένο ότι έχει ρίξει… δίχτυα για αρκετές θέσεις, με προτεραιότητα τον φορ και τον μεσοεπιθετικό. Μέσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν από τις προτάσεις που έχουν γίνει είναι κι αυτή του Μαχίρ Μαντάτοφ για την επίθεση.

Ο 24χρονος διεθνής Αζέρος φορ (1,87, αριστεροπόδαρος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα), ανήκει στην Λέγκια και φέτος έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια πετυχαίνοντας 11 γκολ, έχοντας σημαντική προϋπηρεσία και στην Καραμπάχ. Έχει αγωνιστεί 32 φορές με την Εθνική Αζερμπαϊτζάν και πέτυχε 4 γκολ.

Η Πολωνική ομάδα βιώνει μια παρατεταμένη αγωνιστική κρίση, μια και είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (17η) με 15 βαθμούς, το κλίμα είναι βαρύ κι αυτός είναι ένας λόγος που κάνει τον Μαντάτοφ να βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να αλλάξει ομάδα. Μάλιστα πριν μερικές μέρες έγιναν σημαντικά επεισόδια από αντιδράσεις των οπαδών της Λέγκια, μετά την ήττα από την Βίσλα και υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αζέρο επιθετικό αποφασισμένο να αποχωρήσει!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προταθεί και σε άλλες ελληνικές ομάδες για εξάμηνο συμβόλαιο με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Το 2019 είχε απασχολήσει έντονα την ΑΕΚ, έφτασαν οι δυο πλευρές κοντά σε συμφωνία, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

To Top