Κρίσιμη μέρα στην ΚΑΕ για το άρθρο 99

Σήμερα θα είναι σε θέση να γνωρίζει η ΚΑΕ Άρης αν θα της δοθεί προσωρινή διαταγή για υπαγωγή της στο άρθρο 99. Το πρωί οι νομικοί εκπρόσωποι της ΚΑΕ και των μετόχων, έχουν καταθέσει το αίτημά τους από την περασμένη Δευτέρα στο πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για έκδοση προσωρινής διαταγής, ευελπιστώντας ότι θα γίνει έτσι το πρώτο βήμα για να υπαχθεί και η ομάδα μπάσκετ στο συγκεκριμένο άρθρο.

Επειδή υπάρχουν ήδη αρκετές υποθέσεις οφειλών που έχουν τελεσιδικήσει και άλλες που ακολουθούν, η διοίκηση της ΚΑΕ θα επιδιώξει να μπει η εταιρεία στο άρθρο 99, να της δοθεί προσωρινή διαταγή, με την οποία ουσιαστικά θα κερδίσει χρόνο για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις της με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν, αλλά και με τις οφειλές προς το δημόσιο.

Υπάρχει αισιοδοξία στην ΚΑΕ ότι θα κερδηθεί σήμερα (ή το αργότερο αύριο) η πρώτη μάχη και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για να μπορέσει η εταιρεία – και η ομάδα κατ’ επέκταση – να εξυγιανθεί με πιο ομαλό τρόπο, έτσι όπως πιστεύουν αυτοί που βρίσκονται σήμερα στην διοίκηση.

 

To Top