Περίεργα παιχνίδια στην πλάτη του Άρη!

Ο Άρης από ιδιοτελή συμφέροντα και σκοπούς που εξυπηρετούσαν πρόσωπα και όχι την ομάδα έχει «καεί» ουκ ολίγες φορές και γι’ αυτόν το λόγο βρίσκεται ένα βήμα πριν το σημείο… μηδέν.

Τελευταία έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα που και δεν βοηθούν την ομάδα και την κρατούν δέσμια προσωπικών συμφερόντων και καταστάσεων. Από ανθρώπους του ποδοσφαίρου που δρουν στη Θεσσαλονίκη (με προϋπηρεσία σε άλλους συλλόγους της πόλης αυτής, αλλά και του… Πειραιά), λειτουργούν ως φίλοι,, αλλά δεν είναι. Αποδεδειγμένα.

Είναι χρονιάρες μέρες και δεν χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτοί που πρέπει να καταλάβουν, θα καταλάβουν.

Η ομάδα χρειάζεται τεράστια προσοχή και κυρίως μεγάλη φροντίδα από τη νέα διοίκηση, η οποία θα πρέπει να έχει τα μάτια της ορθάνοιχτα και να απαγορεύσει σε ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με τον Άρη να επεμβαίνουν στα αγωνιστικά του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Απαιτείται εγρήγορση και προσοχή, διότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο αυτό και μπορεί να αποδειχτεί καταστροφικό.

Το PRESSARIS κάνει το αυτονόητο. Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, χωρίς προς το παρόν να μπει στη διαδικασία αναφοράς ονομάτων, προσώπων και καταστάσεων. Φυσικά, αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία… Και σίγουρα πιο αναλυτικά.

Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους!

To Top